MEKTEBİM KOLEJİ KAMPÜSÜ TÖRENLE AÇILDI ..
Yeni dönemin ilk gününde açılış heyecanı ..

Kdz. Ereğli Mektebim Koleji Kampüsü 2026-2027 eğitim öğretim yılının ilk gününde düzenlenen tören ile açıldı.
Açılışta konuşan Kampüs Müdürü Münevver Tuncay, konuşmasına, “Bugün hepimiz için yeni bir sayfanın, yeni umutların ve güzel başlangıçların ilk günü.” diyerek başladı. Öğrencilere “Burada her birinizin yeri, değeri ve hikayesi ayrı olacaktır. Sizlerden sadece başarılı olmanızı değil, hayat bulmanızı, cesaret etmenizi, hata yaptığınızda yeniden başlamanızı ve iyi bir insan olmanızı istiyoruz.” diyerek seslenen Tuncay, “Yıllar sonra hatırlayacağınız şey aldığınız notlar değil, kurduğunuz dostluklar ve kalbinizde taşıdığınız güzel dostluklar olacaktır.” İfadelerini kullandı.
Tuncay, “Mektebim Koleji olarak çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, nitelikli , çağdaş ve yenilikçi bir eğitim anlayışını geniş kitlelerle buluşturma hedefimiz doğrultusunda eğitim yolculuğumuza başlıyoruz. “şeklinde konuştu.
Genel Merkez Rehberlik Koordinatörü Oktay Çetinkaya’da açılışta yaptığı konuşmada, “Bugün Kdz.Ereğli’de kapılarını açtığımız modern eğitim yuvası , yanlızca bir bina değil , yeni bir yaşam alanı. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun.”dedi.
Konuşmalar sonrası öğrencilerin şiirlerini okuduğu ve şarkılar söylediği açılış kurdele kesimi ile sona erdi.




Bu haber size ne hissettirdi?
4 tepkiOkurların duyguları karışık
Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.




