Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MECLİS’TE, ‘SAHTE DİLEKÇE’ ŞAŞKINLIĞI!!!

MECLÄ°S’TE, ‘SAHTE DÄ°LEKÇE’ ÅžAÅžKINLIÄžI!!!

Zonguldak ValiliÄŸi’nden Karadeniz EreÄŸli ilçe Belediyesi’ne gönderilen ve iddiaya göre ilçede ÅŸehirlerarası taşıma yapan 8 acente imzalı bir dilekçenin, farklı kiÅŸilerce yazılan sahte dilekçe olduÄŸu iddia edildi.


EreÄŸli Belediyesi’nin Kasım ayı OlaÄŸan Meclis Toplantısı’nın 4’üncü oturumu, Hüseyin Uysal BaÅŸkanlığında AKM’de gerçekleÅŸtirildi.
Uysal, gündem maddeleri öncesi konuÅŸmasında, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı’na Ä°lçe Kaymakamlığı aracığı ile dilekçe gönderildiÄŸini, dilekçede yazılanlarından dolayı ise canının acıdığını söyledi.
Bazı Meclis üyelerinin söz alarak konuştuğu toplantıda, sahte dilekçe ile suç işlendiği öne sürüldü. Gerekli müracaatların yapıldığını anlatan Uysal, şu sözlerle konuştu:
“GEÇEN HAFTAKÄ° KADAR CANIMIN YANDIÄžINI HÄ°SSETMEDÄ°M”
“YaÅŸadıklarımı sizler biliyorsunuz ama çok paylaÅŸmadım. Hani derler ya, ’can acı çekerken öğrenir, öğrenmediÄŸin yerden de acır’ diye. Geçen haftaki kadar canımın yandığını hissetmedim. Sizinle paylaÅŸmak istediÄŸim bir belge var. Bu belge, Kaymakamlığımız aracığı ile bana Zonguldak Ä°l ValiliÄŸi’nden geldi.
Bu, Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Otobüs Terminali Ä°ÅŸletmecilerinin verdiÄŸi bir dilekçedir. Dilekçenin altında 8 tane terminal yetkilisi var. Yazdıkları dilekçede, özetle; ’geliÅŸi güzel bir terminal yapılmıştır’ deniyor. Terminalin bu yere yapılmasında tespitini biz yapmadık. Biz sadece terminalin yüzde 30 olan oranını bitirme gayreti içindi bulunduk. Göreve geldiÄŸimden sonra terminal hazır hale geldi. Åžunun bilinmesini isterim, terminal yerine biz yapmadım. Sonra, belediye bakanı olarak ben ÅŸunu demiÅŸim; ’ÅŸuanda idare edin. Benim yapacak gücüm yok’. Åžunu bilin, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanının her zaman gücü vardır. Ayrıca, ben böyle bir cümle de kullanmam.
’Terminal açılmasının durdurulmasını’ talep etmiÅŸler. Dilekçenin altına baktık 8 tane firma var. AkÅŸamında, belediye baÅŸkan yardımcılarımla toplandık ’böyle bir belge geldi fakat biz aradık kimsenin haberi yokmuÅŸ’ dediler. Ertesi gün, bu terminal acentelerini tek tek aradık. Biri, ’baÅŸkanım ben bir aydır il dışındayım’ dedi. Biri, ’20 gündür EreÄŸli’de deÄŸilim, kaplıcadayım’ dedi. Özetle, buradaki arkadaÅŸlarımın hiç birinin böyle bir dilekçeden haberi yok. Onlarla daha önce görüştüğümüzde, terminalden son derece memnunlardı.”
KENT MEYDANI YÃœZÃœNDEN MÄ°?
BaÅŸkan Uysal, dilekçenin, Kent Meydanı’nın yapılmamasını isteyenlerce hazırlandığını da öne sürerek, “terminalin taşınması halinde Kent Meydanı’nın startının verileceÄŸini herkes biliyor. Kent Meydanı’nın baÅŸlaması için birinci ÅŸart terminalin ve Kaymakamlık binasının taşınmasıdır. Apaçık ortadadır. Bunu yazanlar, Kent Meydanı’nın baÅŸlamasını istemeyenlerdir. Açıkça ifade ediyorum” diye konuÅŸtu.  

MECLÄ°S’TE, ‘SAHTE DÄ°LEKÇE’ ÅžAÅžKINLIÄžI!!!

Zonguldak ValiliÄŸi’nden Karadeniz EreÄŸli ilçe Belediyesi’ne gönderilen ve iddiaya göre ilçede ÅŸehirlerarası taşıma yapan 8 acente imzalı bir dilekçenin, farklı kiÅŸilerce yazılan sahte dilekçe olduÄŸu iddia edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
gülücük0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo