Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MECLİSTE KARIŞIKLIK!

MECLÄ°STE KARIÅžIKLIK!

Karadeniz Ereğli Belediyesi Meclisi, Temmuz Ayı Olağan Toplantıda bir araya geldi.


Belediye BaÅŸkanı, AKM Nikah Salonu’ndaki toplantıda gündem dışı yaptığı konuÅŸmada, “bazı problemlerimiz var maddi konuda. Hiç felaket tellallığı yapmak istemiyorum, eskiyi kötülemek gibi bir yapının içerisine girmek istemiyorum ama bazı sıkıntılarımız var. Plajda gofret, çikolata, sade gazoz satıyoruz” dedi.
BaÅŸkan, festival etkinliÄŸine iliÅŸkinse, “festival için büyük bir hazırlık içerisindeyiz. Meclis üyelerimizin hepsi festivalde görevlidir. Kalabalık olacak. EreÄŸli'nin adını Türkiye'ye duyurmak için büyük bir çaba içerisindeyiz. Sanatsal faaliyetlerimizle dolu. Festivalde her an bir hareket olacak” diye konuÅŸtu.

KABUL EDÄ°LDÄ°
Gündem konularında ise bazı maddeler komisyonlara havale edildi. Bazıları da ikinci oturumda görüşülmeye ertelerdi. Karara baÄŸlananlar arasında ise Mülkiyeti Belediyeye ait ilçenin Kışla, Kepez ve Ören Mahallerinde bulunan 4 adet cami, Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı’na 29 yıllığına tahsisi oybirliÄŸiyle kabul edildi.
Yine; içinde Belediye Hizmet Binası, Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj unsurları içeren Kent Meydanı projesinin hazırlanması işi için Belediye ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) arasında yapılacak olan protokollerin imzalanabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.

CHP-AKP BÄ°RBÄ°RÄ°NE KARIÅžTI
Öte yandan, Meclis’te iki parti gurubun oturduÄŸu koltukların önünde duran masanın ön yüzüne iliÅŸtirilen “parti” isimlerinin olduÄŸu kağıtlar da yanlışlık yapıldı. Masanın arka tarafından olduÄŸundan Meclis üyelerince fark edilmeyen yanlışlığı Gazeteci Ä°zzet Aslanbay fark etti. Aslanbay, oturum konuÅŸmaları sündüğü sırada her iki kağıdı sökerek olması geren yerlerine iliÅŸtirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo