Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MECLİS ZAMMA “HAYIR” DEDİ..

MECLİS ZAMMA “HAYIR” DEDİ..

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisinin Aralık ayı 3. ve son toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın başkanlığında yapıldı.

Meclis yeni yıl öncesi yönetmelik gereği yapması gereken zamlı uygulamayı halkın sosyal ve ekonomik durumunu da dikkate alarak reddetti. Komisyonun bu yöndeki kararına uyan mecliste alınan karar gereği 2015 yılındaki fiyat tarifesi 2016 yılında da sürecek.  Bu arada Ereğli Belediyesi’ne 17 yeni araç alınması ve Gelirler Müdürlüğü olarak kullanılan eski belediye hizmet binasının Kaymakamlığa 5 yıllığına kiraya verilmesi de kabul edildi.

2016 Mali yılı gelir tarifesinde değişikliğe ilişkin Plan Bütçe Komisyonunun aldığı karar meclisin 3. Ve son oturumunda görüşüldü. Plan Bütçe Komisyonunca, 2016 yılında yönetmelik gereği yapılması gereken zamların halkın sosyal ve ekonomik durumu dikkate alınarak reddedilmesinin ardından komisyonun aldığı bu karar da mecliste de kabul edildi. Buna göre 2015 yılındaki fiyat tarifesi 2016 yılında da devam edecek.

Ereğli Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde kullanılmak üzere 17 araç alınması ve Ereğli Belediyesi’nin Bağlık Mahallesinde gelirler Müdürlüğü olarak kullanılan eski hizmet binasının Kaymakamlık ve bağlı birimlerine 5 yıllığına kiralanması da oybirliği ile kabul edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo