Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MECLİS TOPLANDI!.

MECLÄ°S TOPLANDI!.

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleÅŸtirilen Åžubat ayı meclis toplantısı öncesi gündem dışı bir konuÅŸma yapan Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kozlu Belediye BaÅŸkanı Ertan Åžahin’in üzüntüsünü yaÅŸadığını bildirdi ve baÅŸsaÄŸlığı diledi. Uysal, aynı gün Kilim’lide yaÅŸama veda eden son Kore gazisi Åževket AkkuÅŸ’a da Allah’tan rahmet diledi, ailesine taziyelerini iletti.

KIRMACI ÇÖPLÜĞÜ REHABİLİTE EDİLİYOR..

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kırmacı çöplüğünü rehabilite etmek için harekete geçtiklerini belirtti ve Kırmacı Mahallesinde yer alan Düzensiz Evsel nitelikli Katı Atık Depolama Alanı Rehabilitasyonu Projesi’ni meclis gündemine taşıdı.

Proje için İller bankasından 8 milyon 190 bin 347,83 lira tutarında kredi kullanılması maddesi ilgili komisyona oy birliğiyle havale edildi.

2017’DE 60 BÄ°N TON ASFALT DÖKÃœLECEK..

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2017 yılı içerisinde 60 bin ton asfalt dökmek için planlama yaptıklarını belirterek, İller Bankasından 12 milyon TL avantajlı kredi alınması konusunu meclis gündemine taşıdı. İlgili madde oy birliğiyle Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

Gündemde bulunan aralarında sözleşmeli personel istihdam edilmesinin görüşülmesi, resmi kurumlara ve şahıslara ait imar tadilat taleplerinin görüşülmesi, belediyeye yeni araç ve iş makinesi alınmasının görüşülmesi gibi diğer maddelerde karara bağlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo