Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MECLİS SAYGI DURUŞU İLE BAŞLADI !

MECLÄ°S SAYGI DURUÅžU Ä°LE BAÅžLADI !

Ereğli Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını yaptı.


Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan toplantısında Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu.

Kdz. EreÄŸli Belediye Meclisi Mart Ayı OlaÄŸan Toplantısı, AKM Nikah Salonu’nda Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık baÅŸkanlığında yapıldı.

Meclis toplantısında Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, başsağlığı mesajında bulunarak; şunları söyledi:

“Türkiye acılardan geçiyor, acılarımız devam ediyor. Deprem bölgesinde müthiÅŸ sıkıntılar var. Ãœlke olarak millet olarak son derece sarsan bir felaket ile karşılaÅŸtık. Gerçekten ülke acı çekti, biz burada acılar çekiyoruz ama orada bize gelen ulaÅŸan depremzedeler ‘televizyondan anlayamıyorsunuz, gidip orayı görmek lazım’ diyorlar. Orada ÅŸehit olan vatandaÅŸlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, meclis üyelerimiz adına. Aynı zamanda ailelerine baÅŸsaÄŸlığı diliyorum, hastanelerde bulunan yaralılarımıza acil ÅŸifa dileklerimi iletiyorum. Meclis toplantısını saygı duruÅŸuyla açıyoruz. Sizleri Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaÅŸları, aziz ÅŸehitlerimiz, Kuzey Irak’taki operasyonlarda ÅŸehit düşen Mehmetçiklerimizin ve tüm dünyayı yasa boÄŸan 11 ilimizi etkileyen depremlerde hayatını kaybeden halkımızın manevi huzurunda saygı duruÅŸuna ardından Ä°stiklal Marşımızı söylemeye davet ediyorum.”

BaÅŸkan Posbıyık’la birlikte mecliste grubu bulunan CHP, AK Parti ve Ä°yi Parti Grubu meclis üyeleri, belediye ekibi, katılımcılar ve basın mensupları hep birlikte depremzedeler için saygı duruÅŸunda bulunarak Ä°stiklal Marşını söyledi.

Ayrıca, Kdz. Ereğli Belediyesi Basın Bürosu tarafından hazırlanan deprem ve çalışmalarla ilgili sinevizyon gösterimi sunuldu.

MECLÄ°S SAYGI DURUÅžU Ä°LE BAÅžLADI !

Ereğli Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo