Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MECLİS BAŞKANI KİM OLDU ?

MECLÄ°S BAÅžKANI KÄ°M OLDU ?

Ereğli TSO`da yönetim toplandı. Meclis Başkanı kim oldu ?


Ereğli TSO'da Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız oldu

EreÄŸli TSO organ seçimlerinin ardından Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Seçim Kurulu görevlileri nezaretinde toplanan üyeler oda yönetimi, TOBB delegeleri ve disiplin kurulu üyelerini seçti.

Yapılan seçimde Arslan Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Harun Günönü, Ali Özkan, Serdar Bakkaloğlu, Mete Yazıcı, Cem Gül ve Kadir Çaygeç yönetim kurulu üyeliğine, Şemsi Durdu ve Numan Şen TOBB genel kurul delegeliğine, Taha Kuyumcuoğlu, İsmail Yılmaz, Zekai Yavuz, Ramazan Toprak, Metin Fidan ve Zafer Sucu disiplin kurulu üyeliklerine seçildi.

Ardından Kdz. Ereğli TSO meclisimiz en yaşlı üye olan Kadir Çaygeç başkanlığında toplandı.

Yapılan toplantıda Kdz. Ereğli TSO meclis başkanlığına Tasin Tanyıldız, meclis başkan yardımcılıklarına Yavuz Sesli ile Zeynep Güven, meclis katipliğine ise Okan Duru seçildi.

Birbirinden deÄŸerli, iÅŸlerinde baÅŸarılı 20 meclis üyesinden oluÅŸan yeni yönetimin Kdz. EreÄŸli’ye hayırlı olmasını dileyen Kdz. EreÄŸli TSO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ, "Güzel iÅŸlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. BaÅŸkanımız KeleÅŸ konuÅŸmasında, “Bu güne kadar Kdz. EreÄŸli’nin ekonomisi, geliÅŸimi ve büyümesi için mücadele ediyoruz. Farklı sektörleri ÅŸehrimize getirme, istihdamı artırma, EreÄŸli’nin katma deÄŸerine fayda saÄŸlamaya çalışıyoruz. Güzel iÅŸler baÅŸardık, baÅŸarmaya ve yarım kalan projelerimizi tamamlayamaya yeni ekip arkadaÅŸlarımızla devam edeceÄŸiz. Ortak akıl ve ortak heyecanla bu ÅŸehre bir ÅŸeyler katabilirsek ne mutlu bize. Ben yeni ekip arkadaÅŸlarıma görevlerinde baÅŸarılar diliyor, Kdz. EreÄŸli’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo