13 o C Kdz. Ereğli

Mazbatayı aldı ziyaretlere başladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tek liste ile gerçekleştirilen AK Parti İlçe Kongresi sonrası mazbatasını alan İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın ziyaretler gerçekleştirdiği bildirildi.

Siyaset 6 yıl 7 ay 10 gün 18 saat 54 dakika önce 551

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret eden Çakır, ilçeye birlikte hizmet edileceğini hatırlatarak şöyle dedi:
“Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele, yan yana beraber Ereğlimize hizmet edeceğiz. Bizler her zaman destekçiniziz, sizlerin yanındayız. İnşallah Ereğlimize daha güzel günleri hep birlikte inşa ederiz. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum.”
Uysal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “önümüzdeki günler çok daha güzel olacak. İnşallah hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz” diye konuştu.
Ziyaretler sürdü…
Öte yandan, Çakır ve oluşturulan yeni yönetim, ilk ziyaretlerini Ereğli Kaymakam Vekili aynı zamanda Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu ve ardından İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü de ziyaret ettiler.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 2 saat 41 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
17 saat 53 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 21 saat 58 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 21 saat 32 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 19 saat 11 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 15 saat 47 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 2 saat 15 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
20 saat 22 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 20 saat 3 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !