13 o C Kdz. Ereğli

Mazbatayı aldı, açıklamasını yaptı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tek liste ile gerçekleştirilen AK Parti 5. Olağan İlçe Kongre sonrası üçüncü dönemine seçilen Fatih Çakır, mazbatasını aldığını bildirdi.

Siyaset 6 yıl 7 ay 13 gün 11 saat 58 dakika önce 576

Haberi Paylaşın

Çakır, mazbata töreninin ardından yaptığı yazılı açıklamasında, kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildiğini belirtti.
Kongreye katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye, bölge milletvekillerine, belediye başkanlarına, il, ilçe ve belde başkanlarına, MHP Ereğli İlçe Teşkilatı, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticilerine, muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür eden Çakır şöyle dedi: Çakır, açıklamasında şunları kaydetti:

“Partimize üye olanları biz delege yaptık”
“Kongreye katılım ile ilgili çeşitli spekülasyonları basından okuyoruz. Genel Merkezimizin tavsiyesiyle partimizde bu güne kadar hizmet etmiş, emeği geçmiş insanlarımızı delege yazıyoruz. Delege yazdıklarımızdan kongre günü şehir dışında ve düğünü olanlar vardı. Bu güne kadarki emeklerinden dolayı Genel Merkezimizin tavsiyesi ve bizlerin de takdiriyle onları delege seçtik. Yine basında yer aldığı için söylüyorum, delege yazdığımız halde bazı arkadaşlarımızın oy kullanamaması gündeme geldi. Yargıtay’da olan bir karışıklık neticesinde yaklaşık 15 delegemiz oy kullanamamıştır.
Bunun nedeni Karadeniz Ereğli’nin Konya Ereğli ile yani K. Ereğli şeklinde karıştırılmasıdır. Bununla ilgili dilekçemizi vererek işlemi yasal hale getireceğiz. Partimize üye olanları biz delege yaptık, bunu da Genel Merkezimize bildirdik. Buna farklı anlam yüklemek isteyen arkadaşları maalesef üzüntüyle takip ediyoruz. AK Parti, Ereğli’mizde bundan sonra yoluna daha hızlı ve güçlü bir şekilde devam edecektir.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 18 saat 38 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 9 saat 50 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 16 saat 51 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 13 saat 55 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 13 saat 29 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 7 saat 44 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 18 saat 12 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 12 saat 19 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
13 saat 18 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 15 saat 45 dakika önce KAZA ; 2 YARALI