14 o C Kdz. Ereğli

“MAYAMIZDA ZAFERİ BAYRAM YAPMAK VARDIR”

Karadeniz Ereğli’de kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde, başını CHP İlçe Örgütünün çektiği bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, alternatif çelenk sunma etkinliği gerçekleştirdi.

Gündem 5 yıl 7 ay 30 gün 6 saat 46 dakika önce 553

Haberi Paylaşın

Yurtta olduğu gibi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde de “Zafer Bayramı” dolayısıyla törenler yapıldı. Atatürk Anıtı’ndaki resmi törenin bitiminde ise her resmi bayramda bağımsız olarak çelenk bırakma hareketini sürdüren CHP, ADD, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği temsilcilerinden oluşan gurup, alkışlarla Anıt’a geldi.
Gurup adına konuşan CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, bayramların gözden çıkarılmak istendiğini öne sürdü. Bayram gibi değerlerin gözden çıkarılmak istendiğini öne süren Ocakcı, şunları söyledi:
“Şimdi bayramlarımızı ve bazı değerlerimizi gözden çıkarma çabası olanlar bilmeliler ki bizim mayamızda Zaferler vardır. Bizim mayamızda zaferi bayram yapmak vardır. Bizler biliriz ki bu zafer, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, cepheye koşan ve geri dönmeyerek toprağa düşmüş binlerimizin geleceğimiz için gülümseyişidir. Bayramlarımızı kutlamamıza takılmışlar, izinle olacak demişler. Bilmezler mi ki? Bizler, bu vatan için toprağa düşenlerden aldığımız izinle Bayramlarımızı kutladık, kutlamaya devam edeceğiz. Hür yaşamış milletimin onuru ve Temsilidir 30 Ağustos.”

“MAYAMIZDA ZAFERİ BAYRAM YAPMAK VARDIR”

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 9 saat 30 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 10 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 4 saat 47 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 4 saat 21 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 22 saat 36 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
9 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 6 saat 43 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 2 saat 52 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 7 saat 50 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !