Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAVİ BAYRAKLI İKİ PLAJ AÇILDI

MAVİ BAYRAKLI İKİ PLAJ AÇILDI

Mavi bayraklı plajları Sevgi ve Barış plajı yaz sezonuna merhaba dedi,


Batı Karadeniz bölgesinin mavi bayraklı tek plajları olan Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi ve Barış Plajı, 19 Kasım felaketinde gördüğü zararın ardından belediyenin gayretli çalışmalarıyla öncekinden daha güzel hale getirilerek bugün itibariyle halkın hizmetine açıldı, plajlara mavi bayrak asıldı.

Aqua Parkı, temizliÄŸi, hizmet kalitesi ve güvenliÄŸiyle bölgenin çekim merkezi haline gelen Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin mavi bayraklı plajları Sevgi ve Barış plajı yaz sezonuna merhaba dedi, halkın hizmetine açıldı.

Barış plajında açılış ve mavi bayrak asma töreni düzenlendi. Açılışa ÅŸehir dışından dönen Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık da katıldı. BaÅŸkan Posbıyık, baÅŸkan vekili meclis üyesi Nurullah Özdemir ve daire müdürleriyle birlikte plajın 19 Kasım felaketinde gördüğü zararın ve sonrasının fotoÄŸraflarının yer aldığı sergiyi gezdi ardından Oyuncak Müzesi’nin koordinatörlüğünde Ä°lkadımlar, Duyan, Fizyotem, Yeni YaÅŸam ve GökkuÅŸağı Rehabilitasyon Merkezlerinden gelen öğrencilerin etkinliÄŸine katıldılar.

ÖZDEMİR: MAVİ BAYRAKLI 2 PLAJA SAHİP OLMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Açılış töreninde konuÅŸan Belediye BaÅŸkan Vekili Nurullah Özdemir, Zonguldak’ta 2 mavi bayraklı plaja sahip olmanın haklı gururunu yaÅŸadıklarını belirterek, ÅŸunları söyledi:

“19 Kasımda yaÅŸadığımız kasırga sonrası tıpkı kent merkezimizdeki evler, iÅŸ yerleri ve sahilimiz gibi plajlarımız da bu afetten etkilendi. 

Biraz önce gezdiğimiz fotoğraf sergisinde yaşanılan felaketi ve çalışmalarımız sonrasında değişimi, hep birlikte biz kez daha gördük.

Çalışma arkadaşlarımız özveri ile çalışarak; bölgenin cazibe merkezi olan, plajlarımızı, yaz başında halkımızın hizmetine açmak için büyük bir çaba gösterdi.

GeçtiÄŸimiz yıl, Uluslararası Çevre EÄŸitim Vakfı tarafından bir yıllığına Mavi Bayrak ile ödüllendirilmiÅŸtik. Yine bu seneki baÅŸvurumuzun ardından, plajlarımız bir çok kritere göre denetlendi ve iki plajımız bir kez daha Mavi Bayrak ile ödüllendirildi. 

Özetle Mavi Bayrak;  “burada güvenle ve huzur içerisinde denize girebilirsiniz, sizin için tüm ayrıntılar düşünüldü” demek aslında.

Bu kapsamda tesislerimizde çeşitli etkinlikler planlayarak farklı konulara da dikkat çekeceğiz. Az önce İlkadımlar, Duyan, Fizyotem, Yeni Yaşam ve Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezlerinden öğrencilerimiz bir etkinlik gerçekleştirdiler. Katkıları için teşekkür ediyorum.

Bu süreçte emeÄŸi geçenleri kutluyor, Zonguldak’taki Mavi Bayraklı iki plaja da sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.  Tüm halkımıza hayırlı uÄŸurlu olsun..”

Basınla gerçekleÅŸtirilen çay sohbetinin ardından BaÅŸkan Halil Posbıyık, baÅŸkan vekili Nurullah Özdemir ve Rehabilitasyon öğrencileriyle birlikte plaja mavi bayrakları astılar. Belediye plajları her gün 08.30 – 20.00 saatleri arasında halkın kullanımına açık olacak.

MAVİ BAYRAKLI İKİ PLAJ AÇILDI

Mavi bayraklı plajları Sevgi ve Barış plajı yaz sezonuna merhaba dedi,

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo