Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MARTI’DA BİR HAFTA BOYUNCA…

MARTI’DA BİR HAFTA BOYUNCA…

Karadeniz Ereğli’de ki Evim Martı Eğitim Kurumlarınca, ‘Üniversite Tercih Fuarı’ etkinliklerinin gerçekleştirileceği bildirildi.


Alınan bilgiye göre, eÄŸim faaliyetlerini Müftü Mahallesi Åžehit Ömer Halis Demir Bulvarı’nda sürdüren kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlikler 20-27 Temmuz arasında gerçekleÅŸtirilecek. Bu kapsamda ise üniversite tanıtım stantları, öğrenci söyleÅŸileri, veli seminerleri, yazar-öğrenci buluÅŸmaları ve uzman tercih danışmanları olacak.
İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Kıbrıs Lefke Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Bartın Üniversitesi stantlarının yer alacağı etkinlikte tercih danışmanları bulunacak.
21 Temmuz’da ki Veli Semineri’nde, üniversite tercih döneminde aile tutumu anlatılacak, uzmanlar velilere gerekli bilgiler aktarılacak, sorular cevaplanacak.
22 Temmuz’da ise kurumda Öğrenci-Yazar BuluÅŸması gerçekleÅŸecek. ‘Hız ve Renk Yayınları’ yazar kadrosu, terci süresinde öğrencilerle birlikte olacak. Ä°stanbul Kültür Ãœniversitesi Psikoloji Danışmanı Uzman Tercih Danışmanı Åžuayip Kütük ile Psikoloji Danışmanı Uzman Danışman SavaÅŸ Tekin, öğrencilere tercihleri konusunda danışmanlık yapacak.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo