Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Marketlere denetim

Marketlere denetim

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, zabıta ekiplerince gıda üretimi ve satışı yapan iÅŸyeri, ÅŸarküteri ve marketlere denetleme yapıldığı bildirildi.


Ürünlerin imal ve son kullanma tarihlerini inceleyen zabıta ekipleri ürünlerin hijyen kurallarına uyumluluğunun ve tezgah üzerinde diziliş şekillerini inceleyerek, işyerlerinin özenli bir çalışma sergileyip sergilemediğini denetledi. İşyerlerindeki gıda ve temizlik grubu ürünlerin farklı raflarda müşterilerin beğenisine sunulduğunu olumlu bir kanaatle robotlaştıran ekipler, alışveriş sonrası temizlik ve gıda grubu ürünlerin aynı poşete konulmaması konusunda da işyeri yetkililerine uyarıda bulundu.
Yapılan denetimler ile ilgili açıklama yapan Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, “Ä°lçemizde faaliyet gösteren iÅŸ yerleri ve gıda maddeleri satışı yapan esnaflarımızdaki denetimlerimiz sürüyor. Halk saÄŸlığını tehdit eden gıda maddeleri, zabıta ekipleri tarafından kontrol yapıldıktan sonra, saÄŸlık için uygunsuzluÄŸu tespit edilen yiyeceklerin imhası gerçekleÅŸtiriliyor. Ayrıca, temiz ortamda gıda satışı yapan iÅŸ yeri sahiplerine de halk saÄŸlığına verdikleri önemden dolayı teÅŸekkür ederim” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo