hafif yağmur 11 o C Kdz. Ereğli

Mahrem Memur Operasyonu: 11 Gözaltı

- Zonguldak’ta "mahrem memur" operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

Mahrem Memur Operasyonu: 11 Gözaltı

Gündem 7 yıl 11 ay 12 gün 13 saat 56 dakika önce 1747

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta FETÖ/PDY’nin ’mahrem memurlarına’ yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY’nin mahrem memurları olduğu iddia edilen şahısları yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Zonguldak Adliyesi’nde görevli Yazı İşleri Müdürü H.A., zabıt katipleri E.A. ve Ş.K. ile mübaşir M.G., Devrek Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda görevli memurlar O.A., B.T. ile kalorifer görevlisi Y.B., Devrek Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezinde görevli memurlar H.İ.G., G.H. ve O.T. gözaltına alındı.
Öte yandan infaz koruma memuru M.E.Y. de Kırıkkale’de yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 şüpheli, polis ekiplerince Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Öte yandan bir zabıt katibinin evinde yapılan aramada B serisi 1 dolar ele geçirilmişti.

EN ÇOK OKUNAN

img 2 gün 2 saat 44 dakika önce DEVREK YOL AYRIMINDA FECİ KAZA !
img 23 saat 14 dakika önce KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !
img 5 gün 8 saat 35 dakika önce EREĞLİ ÖREN KAVŞAĞINDA KAZA
6 gün 7 saat 13 dakika önce 8 KİŞİ GÖZALTINDA !
1 gün 6 saat 45 dakika önce KAYALIKLARA DÜŞTÜ !
5 gün 9 saat 4 dakika önce TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !
2 gün 13 saat 48 dakika önce MOTOSİKLET YAYALARA ÇARPTI ; 3 YARALI
1 gün 12 saat 51 dakika önce EREĞLİ VE ZONGULDAK'TA HİSSETTİ !
4 gün 4 saat 27 dakika önce ÇORUM'DA ORHAN YÜKSEL ŞOV : 1-4