Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAHALLE SORUNLARINA ÇÖZÜM FORMÜLÜ

MAHALLE SORUNLARINA ÇÖZÜM FORMÜLÜ

Hafta sonu gezdiÄŸi Kışla, Elmatepe ve Kirmanlı mahallerinde halkla buluÅŸan Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, hafta içi de aynı mahallelere daire müdürleriyle gitti ve gezdiÄŸi mahallelerdeki sorunları yerinde gördü. BaÅŸkan Uysal’a gezisinde Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç’ta eÅŸlik etti. 

Başkan Uysal daha sonra Başkan Yardımcıları ve daire müdürleriyle yaptığı toplantıda, mahalle gezilerinin fotoğraflarını inceleyerek kısa, orta ve uzun vadede yapılması gerekenlerin talimatını verdi.

KARABACAK MAHALLESÄ°: BAÅžKANIM YANINIZDAYIZ

Ä°lk önce Karabacak Mahallesi’ne giden ve burada alkışlarla karşılanan BaÅŸkan Uysal’a mahalle halkı mahallerine ilk kez bir belediye baÅŸkanın geldiÄŸini belirterek çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Çalışmalarında mahalle olarak arkalarında olduklarını belirten mahalleliler, halk otobüsü isterken, yollarının da genişletilmesini istediler.

KIÅžLA MAHALLESÄ°NÄ° BAÅžTAN AÅžAÄžI GEZDÄ°

Kışla mahallesine geçerek Mahalle Muhtarı Muhammet Demir ile birlikte önce su ve kanalizyon çalışmalarını inceleyerek mahalle sınırları içinde yayan olarak gezen Başkan Uysal, mahallenin yol, kanalizasyon ve su, istinat duvarı gibi bekleyen sorunları dinledi.

Mahalle halkının ayrıca BaÅŸkan Uysal’dan Kışla’da terk edilmiÅŸ binaların da sahiplerinin bulunarak yıkılması talebi var.  BaÅŸkan Uysal sorunlarını anlatan vatandaÅŸlara da daire müdürleriyle yapacağı toplantıda acil, orta ve uzun vadede yapılacakları planlayacağını söyledi.

Başkan Uysal Gülüç Irmağının ıslah edilmesi, belediye şantiyesinin kalkması sonrası burada yapılacak çevre düzenlemesiyle birlikte ırmakta kayık gezileri yapılacağını kaydetti.

ELMATEPE’DE DE SORUN ÇOK, ÇÖZÃœM BAÅžLIYOR

Buradan Elmatepe Mahallesi’ne geçerek Muhtar Muammer Arslan ile mahallenin isteklerini yazdığı notları inceleyen BaÅŸkan Uysal mahalle esnafıyla tek tek görüştü.

Mahalleyi gezen ve toplanan vatandaÅŸları daire müdürleri ile birlikte dinleyen ve sorunlarını not aldıran BaÅŸkan Uysal, Elmatepe’nin her ÅŸeyi hak ettiÄŸini ve sorunları yerinde görüp incelediÄŸini ve en kısa sürede de sorunların çözümüne baÅŸlanacağını kaydetti.

Başkan Uysal, öğle yemeği olarak da fırından aldığı taze ekmeğin arasına tereyağı sürerek yerken, daire müdürlerine de bunu önerdi.

KİRMANLI MAHALLESİNDE İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER

Kirmanlı Mahallesi’nde de incelemelerde bulunan BaÅŸkan Uysal, belediyeye ait bir durağın içine odun konulmasını karşısında da ÅŸok oldu.

Mahalle halkının yıllardır bu halde olduÄŸunu belirttiÄŸi durağın yenilenmesi talimatını veren BaÅŸkan Uysal,  Muhtarı Nurettin Yaman ile birlikte kısmı heyelanlara yol açan yerleri de inceledi. Kula mevkiinde mahallenin alkol alan gençler ÅŸikâyetini de dinleyen BaÅŸkan Uysal, halkın piknik yeri olarak istediÄŸi alanın imar durumunun araÅŸtırılmasını istedi.

BAÅžKAN YARDIMCILARI VE DAÄ°RE MÃœDÃœRLERÄ°NÄ° TOPLADI

Daha sonra çekilen görüntü ve fotoÄŸrafları Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago, Ä°brahim Cöbek, Alptekin Dursun ve daire müdürleriyle inceleyerek toplantı yapan BaÅŸkan Uysal, kısa, orta ve uzun süreçte çözülebilecek olan sorunların çözülmesi talimatını verdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo