Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ !.

MAHALLE SAKÄ°NLERÄ° TEPKÄ°LÄ° !.

Bizim Markette çıkan yangının izleri aradan geçen 2 ayda silinmedi. Vatandaş koku ve çevre kirliliğinden şikayetçi.


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde 16 Mayıs tarihinde alevlere teslim olan Bizim Toptan Market’in içindeki malzemelerin kokusu ve pisliÄŸi çevreye tehlike saçıyor.

EreÄŸli’ de 16 Mayıs gecesi alevlere teslim olan ve yaklaşık 3 saat süren müdahalenin ardından söndürülen Bizim Toptan Market’in enkazı 2 aydır kaldırılamazken, içindeki temizlik, yiyecek ve diÄŸer malzemelerden çıkan kötü koku ve pislik çevreye tehlike saçıyor.

Çevre sakinlerinin haber merkezimize ulaÅŸarak yaptıkları görüşmede, firma sahibinin 2 aydan bu yana ne bir temzilik yatırdığını ne de enkazı kaldırmak için çalışma yapmadığını ifade ettiler. Yanan marketin içindeki eÅŸyaların pis koku yaydığını ve bundan dolayı da çok büyük sıkıntı yaÅŸadıklarını, evlerinin camlarını bile açamadıklarını ifade eden çevre sakinleri “2 ay önce yanan marketin hurdası enkazı kaldırılmadı. Çöp, pislik içinde kalan marketten yayılmaya baÅŸlayan kötü koku bizleri bıktırdı. Evlerimizin camlarını açamaz olduk. Enkazın ne zaman kaldırılacağı da belli deÄŸil. Neyi bekliyorlar anlamıyoruz. Yetkililerin bu duruma el atmasını ve bu pisliÄŸin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz” dediler.

MAHALLE SAKÄ°NLERÄ° TEPKÄ°LÄ° !.

Bizim Markette çıkan yangının izleri aradan geçen 2 ayda silinmedi. Vatandaş koku ve çevre kirliliğinden şikayetçi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
gülücük2
üzgün1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo