Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAHALLE GEZİLERİNE BAŞLADI

MAHALLE GEZÄ°LERÄ°NE BAÅžLADI

Posbıyık ;


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı ve CHP Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık, mahalle gezilerine Müftü Mahallesi’nden start verdi. Mahalle sakinlerinin yoÄŸun sevgisiyle karşılanan BaÅŸkan Posbıyık; “EreÄŸli’de kaotik ortam isteyenlere karşı tekrar aday oldum” dedi. Belediye meclis üyelerine de destek isteyen BaÅŸkan Posbıyık; “Bu son dönemim ve yapmak istediÄŸim bir çok proje var. Ä°mar revizyonunu yapmak istedim ama muhalefet yaptırmadı. Bu dönemimde mecliste 4’de 3 çoÄŸunlukla desteklerseniz ilk iÅŸim revizyonu yapmak olacak” diye konuÅŸtu.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı ve CHP Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında gündüzleri esnaf gezilerini sürdürürken mahalle gezilerine de Müftü Mahallesi’nden baÅŸlayarak start verdi.

Müftü Mahallesi Muhtarı Akın Ateş ve diğer muhtar adayları tarafından karşılanan Başkan Posbıyık, soğuk havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen Müftü Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

“KAOTÄ°K ORTAM Ä°STEYENLERE KARÅžI TEKRAR ADAY OLDUM”

BaÅŸkan Posbıyık, burada yaptığı konuÅŸmada EreÄŸli’de kaotik ortam isteyenlere karşı tekrar aday olduÄŸunu belirtti.BaÅŸkan Posbıyık, ÅŸunları söyledi:

“EreÄŸli’de güzellikler yaratmak için bütün yaÅŸamımı EreÄŸli Belediyesi’ne, EreÄŸli’ye verdim. Sizlerden Allah razı olsun, devamlı belediye baÅŸkanı solarak seçtiniz beni. Bende elimden geldiÄŸi kadar sizlere layık olmaya, EreÄŸli’yi geliÅŸtirmeye gayret ediyorum.  EreÄŸli’yi çok seviyorum, EreÄŸli benim AÅŸkım. EreÄŸli’de yaÅŸayan 129 bin vatandaşımız, köylerle birlikte 174 bin hemÅŸehrimin hiç birisini ayırt etmeden, hangi görüşten, düşünceden olursa olsun herkesi seviyorum. Bununda karşılığını halkım bana veriyor.

Ortamın iyi olmadığını gördüğüm için tekrar aday oldum. Hatta bazı çıkar grupları kaotik ortamlar yaratmak için 2014’de seçimi kaybettiÄŸim dönemde olduÄŸu gibi tekrar devreye girdi. O dönemde yaptıkları vurgunu tekrar yapmak istediler. Çok deÄŸerli aday arkadaÅŸlarım var. Hepside arkadaÅŸlarım,  iyi insanlar, efendi çocuklar. Ama belediyecilikte iyi olmak yeterli deÄŸil, lider olmak baÅŸka bir ÅŸey. 2014’de gelen Hüseyin Uysal’da iyi bir insandı, iyi bir doktordu. Ama çıkar grupları EreÄŸli’yi soydular, hala belediyeyi normal noktaya getirmeye çalışıyorum.  Prensipli, disiplinli, masaya yumruk vurabilen, liderlik belediyecilikte önemli ÅŸeylerdir. Tüm bunları düşünerek EreÄŸli’de kaotik ortam isteyenlere karşı Belediye BaÅŸkanlığı’na tekrar adaylığımı koydum ve ilk mahalle gezimizi Müftü’den yaparak startı veriyoruz.

Özellikle büyüklere sesleniyorum. Genel seçimde istediÄŸiniz partiye verin. Ama yerel seçimde EreÄŸli’ye sahip çıkacak, sizin paralarınızı çaldırmayacak, disiplinli, hukuka saygı gösteren insanlara oy verin.

-MECLİSTE 4/3 ÇOĞUNLUKTA OLMALIYIZ-

Bu son dönemim ve yapmak istediÄŸim bir çok proje var. Ä°mar revizyonunu yapmak istedim ama muhalefet yaptırmadı. Bu dönemimde mecliste 4’de 3 çoÄŸunlukla desteklerseniz ilk iÅŸim revizyonu yapmak olacak.”

CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Ali KocamanoÄŸlu da yaptığı konuÅŸmada 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık ve meclis üyelerine destek istedi.

 

MAHALLE GEZÄ°LERÄ°NE BAÅžLADI

Posbıyık ;

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
gülücük1
hayran1
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hakki bilir

03 Mart 2024 - 16:06

Nedense kemal sunalın koltuk sevdası filmi geldi aklima

Yorum Yazın

Canlı Radyo