Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Mağdur Olan Ailelerimize Sahip Çıkacağız’

’MaÄŸdur Olan Ailelerimize Sahip Çıkacağız’

Karadeniz Ereğli Belediyesi, ihtiyaç sahibi 7 farklı aileye gıda, giysi ve ev eşyasından oluşan yardım paketiyle aileleri sevindirdi.

Belediye Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gıda ve Giysi Bankası, ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdürüyor.  Ä°lçenin, deÄŸiÅŸik mahallelerinde eksikliklerini önceden tespit eden ailelere ulaÅŸan Belediye Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri, söz konusu ailelere et, gıda, giyim ve ev eÅŸyası yardımlarında bulundu.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ilçede zor durumda olan ve gerçekten muhtaç durumdaki ailelere yardım elini uzattıklarını hatırlatarak, “EreÄŸli’de çok zor durumda olanları tespit ettik ve onlara yardım elimizi uzattık. Belediyemiz Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’ne müracaat eden ailelerin evlerinde inceleme yaparak ihtiyaçlarını belirliyoruz.

Daha sonra müdürlük personelimiz ailelere; giysi, halı, yastık, yorgan, battaniye, yatak ve baza, ev eÅŸyası, mutfak araç ve gereçleri, gıda malzemeleri, çocuk bezi ve maması gibi yardım paketlerimizi evlerine kadar ulaÅŸtırıyor. Çocukların giyim ihtiyaçlarının yanında oyuncaklarını da veriyoruz. MaÄŸdur olan ailelerimize sahip çıkacağız ve yanlarında olmaya devam edeceÄŸiz” dedi.   

Belediye Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekiplerinin getirdiÄŸi kışlık giysiler ve gıda maddeleri ve eÅŸyalardan oluÅŸan yardım paketlerini görünce çok mutlu olan aileler de, ’Zor durumda bizlere elini uzatan, çoluk çocuÄŸumuzun yüzünü güldüren Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve ekibinden razı olsun. Rabbim O’nun ve çalışanlarının yüzlerini güldürsün’ sözleriyle teÅŸekkürlerini ifade ediyorlar. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo