12 o C Kdz. Ereğli

MADENOĞLU, ÖĞRENCİLERE TEK TEK SORDU

Karadeniz Ereğli’de 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesinin ardından 34 bin öğrenci ve 2 bin 300 öğretmen 15 günlük yarıyıl tatiline girdi.

Eğitim 6 yıl 3 ay 8 gün 18 saat 15 dakika önce 656

Haberi Paylaşın

İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kadir-Nevişet Kameroğlu İlkokulu 2-A sınıfında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada öğrencilere hangi meslekleri seçeceklerini sordu. Her bir çocuktan farklı cevap alan Madenoğlu, “bütün bu meslekleri seçebilmeniz için çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz. Biz siz şimdi sizlere karnelerini dağıtacağız ve derslerinize çok çalışmış olduğunuzu da bu karnelerinizde göreceğiz. Sizlerin varlığınız, okula geliyor olmanız bile hem anne babanızı hem de bizleri sevindiriyor. Ama siz yinede derslerinize çok çalışarak başarılı olup anne ve babanızın yüzlerindeki sevinci ömür boyu devam ettirmeniz lazım. Biz çalışacağınıza inanıyoruz” diye konuştu.
Okulun adını taşıyan Nevişet Kameroğlu da çocukların mutlu günlerinde yanlarında olabilmekten duyduğu memnuniyeti belirtti. Rahmetli olan eşi Kadir Kameroğlu’nun da bugünü görebilmesini arzu ettiğini ifade eden Kameroğlu, “İnşallah okulumuzdan vatanına, milletine ve ailelerine hayırlı olacak evlatlarımız yetişir. Her bir öğrencimize ömür bayı başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Keleş, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

MADENOĞLU, ÖĞRENCİLERE TEK TEK SORDU

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

21 saat 18 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 20 saat 20 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 13 saat 48 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 16 saat 35 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 22 saat 30 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 16 saat 9 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
10 saat 24 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
3 gün 19 saat 38 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 7 saat 42 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 18 saat 31 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !