Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MADENDE EVLENDİLER!..

MADENDE EVLENDÄ°LER!..

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMÄ°S) Kozlu Åžube BaÅŸkanı Hüseyin Kolçak, Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessesi’nde kuyu başında düzenlenen törenle Yasemin Çakıcı’yla evlendi.

Kozlu Müessesesi Uzun Mehmet 1 No’lu kuyu başına gelen çift, maden işçileri ve yakınlarınca ellerinde, "AÅŸkın önünde durulmaz, çarpar", "Kara elmasım", "Ä°nadına aÅŸk", "Sevenlere özgürlük" ve "Yarınlar bizim" pankartlarıyla karşıladı.

Kolçak ve Çakıcı, baÅŸlarına baret takarak nikahın kıyılacağı kafesli asansöre binmelerinin ardından dünya evine girmenin heyecanını yaÅŸadı.

TTK Kozlu Müessese Müdürü Kazım EroÄŸlu, çifte madenci feneri hediye etti.

Nikahın ardından gelin ve damat kuyu başının yanındaki alanda dans etti.

Damat Kolçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, en mutlu günlerini yaÅŸadıklarını söyledi. Kalplerinin yarısının maden ocağında eylem yapan işçilerle beraber olduÄŸunu ifade eden Kolçak, şöyle devam etti:

"Maden ocağında arkadaÅŸlarımla birlikte yaklaşık 28 yıldır çalışıyorum. Kuyu başında evlenme fikrini eÅŸime sundum ve o da kabul etti. Bunu TTK’nın ne olursa olsun gündemde tutulması adına planladık. Gün geçtikçe kan kaybediyoruz. TTK göz ardı ediliyor. Zonguldak’ın geleceÄŸi adına kuruma bir an önce işçi alınması lazım. En mutlu günümüzü burada yapmak istedik. ArkadaÅŸlarıma bizi yalnız bırakmadıkları için teÅŸekkür ediyorum." 

Yasemin Çakıcı da madenci kızı olarak eşine destek verdiğini vurgulayarak, "Sevgili eşime eşlik etmek istedim" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo