Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.551
Son dakika

MADEN İŞÇİLERİNDEN TAZİYE ZİYARETİ!.

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.192
  • 0
  • 1 dk

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesinde çalışan maden işçileri Ormanlı beldesindeki karakol komutanlığını ziyaret etti.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şube Sekreteri Yılmaz Çevik, terör saldırısında şehit olan askerler için Ormanlı Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Gökhan Güler’e taziye ziyaretinde bulunmak istediklerini söyledi.

Terörü lanetlediklerini anlatan Çevik, "Bizler tüm yüreğimizle, ülkemizin güvenliği için kendini feda eden sizlere minnettarız. Allah sizleri korusun, dualarımız sizlerle. Ülkemizde polisimize ve askerimize karşı gerçekleştirilen hain saldırıları kınıyoruz. Bizler, bu vatanın fertleri olarak polisimiz ve askerimizin yanındayız. Şehit olan polisimiz ve askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Yılmaz ve beraberindeki maden işçileri Güler ile karakolda görevli askerlere çiçek verdi.

 
Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

İlk tepkiyi siz verin.

Sıradaki haber 80 Öğrenciye Bot ve Mont Yardımı Yapıldı 80 Öğrenciye Bot ve Mont Yardımı YapıldıGündem1.000

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.