Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Maddi Hasarlı Kazalar Meydana Geldi!.

Maddi Hasarlı Kazalar Meydana Geldi!.

Karabük, Düzce, Bolu ve Zonguldak’ta kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla bazı araçlar yolda kalırken, yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Kar yağışı nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti, rampadan çıkamayan sürücüler, araçlarını yol kenarında bıraktı.

Belediye ekipleri tuzlama ve kar küreme çalışması baÅŸlattı, valilik, kar yağışı sonrası meydana gelebilecek buzlanma, don ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaÅŸların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

- Düzce

Düzce’de ise sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, il merkezi ile yüksek kesimler ve ilçelerde hayatı olumsuz etkiliyor.

D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişi ile D-655 Düzce-Zonguldak-Batı Karadeniz bağlantı yolunun Hiciz ve Kabalak rampalarında trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Karayolları ekipleri, güzergahlarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

- Bolu

Bolu kent merkezinde ve yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı, kent merkezinde günlük yaşamı ve ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Yağış ve buzlanma nedeniyle yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının meydana gelen kentte, karayolları ve belediye ekipleri, ana arterlerde tuzlama çalışması yapıyor.

Trafik ekipleri ise sürücüleri etkili olan kar yağışı ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. 

- Zonguldak

Zonguldak’ta da dünden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışı, Zonguldak-Ä°stanbul ve Zonguldak-Ankara karayolunda ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Sürücülerin araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştığı karayolunda, yoldan çıkan araçlar, çekici yardımıyla kurtarıldı, ilerleyemeyen bazı sürücüler de  araçlarını yol kenarında bırakmak zorunda kaldı.   

Karayolları ekipleri, güzergahlarda tuzlama ve yol açma çalışması yapıyor.  
 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo