Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAÇ ÖZETİ!..

MAÇ ÖZETİ!..

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Kdz. EreÄŸli Belediyespor, Abant’ta oynadığı ilk hazırlık maçında BAL Ligi takımlarından Adıyaman 1954’ü 1-0 maÄŸlup etti. Eflatun beyazlıların gölünü 23.dakikada yeni transfer Alihan Tezel attı.

BAL Ligi’nde 19 Eylül’de baÅŸlayacak yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Kdz.EreÄŸli Belediyespor oynadığı ilk hazırlık karşılaÅŸmasını 1-0 kazandı.Eflatun beyazlılar kendisi gibi BAL ligi takımı olan Adıyaman 1954 ile, Adıyaman temsilcisinin kamp yaptığı Abant’ta karşı karşıya geldi.

Taner DemirbaÅŸ’ın Ä°lker, UÄŸur, Erhan, Varol, Ä°brahim, UÄŸur, Ergin, Alihan, Barış, Fatih ve Hakan 11’i ile baÅŸladığı karşılaÅŸmanın 23.’üncü dakikasında Alihan Tezel ile öne geçen eflatun beyazlılar rakibine pozisyon vermediÄŸi karşılaÅŸmadaki üstünlüğünü maç sonuna taşımasını bildi.

Antrenör DemirbaÅŸ, ilk 11’den 2 oyuncuyu 46.dakika itibari ile deÄŸiÅŸtirirken,60.dakika itibari ile de 5’i alt yapı oyuncusu olmak üzere tüm oyunculara ÅŸans verdi.

DEMÄ°RBAÅž: “Ä°YÄ° BÄ°R MAÇ OLDU”

Sezon öncesinde oynanan hazırlık maçlarında elde edilen sonuçların önemi olmadığını belirten Kdz. EreÄŸli Belediyespor Antrenörü Taner DemirbaÅŸ, “Ä°yi bir maç oldu. Tüm oyuncularımıza ÅŸans verdik. Maçın belli bölümlerinde üstün olan taraftık. Elbette ki eksiklerimiz var.Önümüzde bu eksiklikleri giderebilecek zamanımızda mevcut.”dedi.

MAÇ ÖZETİ!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ÖZ Taraftar

13 AÄŸustos 2015 - 09:58

İlk izlenimim olumlu.Bir kere geçen yıldan çok çok iyi bir takım olduğu ortada.Başarılar.

Yorum Yazın

Canlı Radyo