Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAÇ “AKM’DE”…

MAÇ “AKM’DE”…

Kırşehir Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda, Kırşehir ile Karadeniz Ereğli Belediyespor takımları arasında oynanacak BAL Ligi karşımasında Karadeniz Ereğli Belediyespor taraftarının stada alınmaması, “Ereğli’yi” harekete geçirdi. Takıma manevi destek veren 12’nci Adam, maçı dev ekranda birlikte izleyecek.


Temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin 20 haftasında yakın takipçilerinden Kırşehir Belediyespor’la Kırşehir deplasmanında mücadele edecek. Ereğli Belediyespor’un şampiyonluk iddiasını sürdürebilmesi için mutlak 3 puan hedefiyle çıkacağı karşılaşmanın farklı sonuçlanması, üst sırların tümüyle değişmesine yol açacak.
Ligin kaderini büyük oranda etkileyecek Kırşehir - Ereğli karşılaşması 25 Şubat Pazar günü saat 14.00’de 7 bin 500 kişi kapasiteli Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Gürcan Hasova, Selçuk Alagöz, Eren Türk Hakem üçlüsü yönetecek.
BÖYLE YASAK MI OLUR!
Kırşehir Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar, kritik maçın adeta önüne geçti. Karadeniz Ereğli Belediyespor’a gönül veren bir taraftarın sosyal medyada yaptığı paylaşımları ’esas’ alan kurul, Ereğlili taraftarları ’güvenlik’ gerekçesi ile stada almama kararı aldı.
Ereğli kanadında şaşkınlık yaratan karar sonrası sosyal medyada, “taraftarı potansiyel suçlu gibi gören, bir kaç kendini bilmezin sosyal medya paylaşımını bahane eden ve sürekli olarak sevdamıza yasaklar koymaya çalışan zihniyeti kınıyor ve İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 13. Maddesini hatırlatıyoruz. Herkesin bir devletin toprakları üzerinde serbestçe dolaşma ve oturma hakkı vardır” denildi.
ÇAĞRI YAPTILAR… MAÇ AKM’DE..!
Bunun üzerine harekete geçen Ereğlili taraftarlar, gönül verdikleri takıma manevi destek vermek için kolları sıvadı. Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Liderleri Burhan Önder, sosyal medyada yaptığı çağrıda, şöyle dedi:
“Kırşehirspor-Kdz Ereğli Belediyespor maçını AKM Nikah Salonu’nda canlı yayın ile izleyeceğiz. Tüm taraftarlarımıza duyurulur. Sevdaya kimse engel olamaz. Haydi aslanlarım Ereğli sizinle, dualarımız sizinle ...#saat 14:00 de ordayız.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo