parçalı bulutlu 16 o C Kdz. Ereğli

MAAŞLARI, BAYRAMDAN ÖNCE YATIRDI

Memur, işçi ve şirket çalışanlarının maaşları hesaplara geçti

MAAŞLARI, BAYRAMDAN ÖNCE YATIRDI

Ekonomi 5 yıl 9 ay 2 saat 47 dakika önce 1575

Haberi Paylaşın

Zonguldak ili Alaplı ilçesindeki belediye bünyesinde çalışan memur, işçi ve şirket çalışanlarının maaşlarının Kurban Bayram’ı öncesi ödendiği bildirildi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, bayram sonrası tarihe denk gelen maaş ödemelerini 9 Ağustos Cuma günü itibari ile çalışanların banka hesaplarına yatırdıklarını belirterek şunları kaydetti:
“Bütün personelimize şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum. Belediye personelimizin Kurban Bayramı sonrasına denk gelen maaş ödemeleri 9 Ağustos 2019 Cuma günü itibariyle hesaplarına yatırdık. Göreve geldiğimiz 2014 yılında ilk işimiz, personelimizin birikmiş alacaklarını ödemek ve düzenli olarak maaşlarını vermek oldu. 65 aydır görevdeyiz ve 1 gün bile işçimizin maaşını geciktirmedik. Bunun yanında şirket personelimizin maaşlarını da yüzde 50’e varan oranlarda artırdık. Personelin hakkını teri kurumadan vermenin en doğru yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Alaplı Belediyesi kocaman bir ailedir. Bu vesileyle Personelimizin ve Milletimizin Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice bayramlar diliyorum.”

EN ÇOK OKUNAN

img 7 gün 6 saat 17 dakika önce EREĞLİ'DE ELEKTRİK AKIMNA KAPILDI !
4 gün 4 saat 56 dakika önce EREĞLİ'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ !.
3 gün 22 saat 24 dakika önce 7 KİŞİ 1 KİŞİYE SALDIRDI !
3 gün 22 saat 18 dakika önce KALP KRİZİ GEÇİRDİ !
2 gün 21 saat 15 dakika önce AKIN KATI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA !
1 gün 11 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA !
19 saat 51 dakika önce EREĞLİ'DE ALATURKA GECESİ
2 gün 5 saat 35 dakika önce POSBIYIK SALDIRIYI KINADI !