Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Lojmanda Hint Keneviri Yetiştiren Memur Tutuklandı

Lojmanda Hint Keneviri Yetiştiren Memur Tutuklandı

Zonguldak’ta Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu’na ait lojmanda ikamet eden M.Z.’nin evine yapılan baskında, saksılarda yetiÅŸtirilen 130 kök hint keneviri ile uyuÅŸturucu madde ele geçirilmiÅŸti.

Olayla ilgili gözaltına alınan ve emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kiÅŸi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Edinilen bilgiye göre, Ä°l Emniyet Müdürlüğü UyuÅŸturucuyla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri, TTK’ya ait lojmanda oturan M.Z.’nin evine baskın düzenledi. TTK’da memur olarak çalıştığı öğrenilen şüphelinin evinde yapılan aramada, oda içerisinde saksılarda yetiÅŸtirilen 130 kök hint keneviri ile 3 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 17 yaşındaki A.K. ve B.T.S. de gözaltına alındı. Ev sahibi M.Z. ile diÄŸer iki şüpheli, emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesine sevk edildi.
Cumhuriyet Savcılığında ifadeleri alınan şüpheliler tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme de ÅŸahısların tutuklanmasına karar verdi. Üç şüpheli Beycuma M Tipi Kapalı Ceza Ä°nfaz Kurumu’na gönderildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo