15 o C Kdz. Ereğli

LİGDE İLK ETAP BAŞLIYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Spor 5 yıl 1 ay 9 gün 19 saat 56 dakika önce 403

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediyespor Paravolley takımının da içinde bulunduğu Türkiye Ligi ilk etabının 22 Mart Cuma günü Gaziantep’te başlayacağı bildirildi.
Karadeniz Ereğli Belediyespor Paravolley Takımı Kaptanı Hüseyin Özeren, gazetecilere açıklamasında, takımda 6 milli oyuncu olduğunu söyledi. İlk etapta birinci olacaklarına inandıklarını belirten Özeren, şunları kaydetti:
“Takımımız bu sene Türkiye kupasını aldı. Fakat Türkiye kupasını aldıktan sonra tabi bununla yetinmeyeceğiz. Lig içinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Takımımızda 6 tane milli oyuncumuz var. Gerçekten bu bizim için çok sevindirici bir olay ve çok avantajlı bir olay. Bu konuda avantajımızı etaplarda değerlendirmeye çalışacağız. Lig kupasını da almaya çalışacağız. Hedefimiz daha ileriki boyutlarda Türkiye gruplar arası dünya Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil etmek. Bunda da herkesin desteğini bekliyoruz. Belediyemiz sağ olsun bu konuda bize destek veriyor. Tabi Ereğli halkının da desteği bizim için çok önemli.
Türkiye liglerinin ilk etabını Gaziantep’te yapacağız. Perşembe günü Gaziantep’e yola çıkacağız. Cuma, Cumartesi ve Pazar 3 gün olarak etabı orada tamamlayıp Ereğli’ye döneceğiz. İnşallah etapta da birinci olacağız. Buna eminiz. Onun için çalışıyoruz. Çalışmalarımız da yoğun. Arkadaşlara güveniyorum.”

LİGDE İLK ETAP BAŞLIYOR

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 23 saat 48 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 1 saat önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 19 saat 5 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 18 saat 39 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 16 saat 18 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 12 saat 54 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
23 saat 22 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 21 saat 1 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 17 saat 10 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 22 saat 8 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !