Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

LGS VE YKS DENEMELERİ YAPILDI

LGS VE YKS DENEMELERÄ° YAPILDI

Bahçeşehir Koleji Kdz.Ereğli kampüsü LGS ve YKS çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Okullara koronavirüs molası verilmesine raÄŸmen, ilklerin eÄŸitim kurumu olan BahçeÅŸehir Koleji’nde eÄŸitim devam ediyor. Yapay zeka temelli öğrenme platformu Metodbox üzerinden kendi ÅŸifreleriyle sisteme giren öğrenciler, kendileri için özel olarak hazırlanmış içeriklerin keyfini çıkarıyor. Akademik derslerden yabancı dile, rehberlik destek eÄŸitimlerinden sabah sporuna kadar geniÅŸ bir yelpazede içerik sunan Metodbox, öğrencinin ihtiyaç duyduÄŸu tüm içerikleri karşısına çıkarıyor. 4 yaÅŸtan 12. sınıfa kadar tüm düzeylerde eÄŸitim-öğretim devam ediyor.

 BahçeÅŸehir Koleji Öğrencileri; konu anlatım videoları, online canlı ders anlatımları, hedef analizleri, rehberlik destek içerikleri, yabancı dil eÄŸitim arayüzleri, oyun ve etkinlikler gibi çok sayıdaki zengin içeriÄŸe bilgisayar, tablet ve hatta cep telefonundan ulaÅŸabiliyor.

 

Kdz.EreÄŸli Kampüsünden alınan bilgilere göre 15 Mart’ta Türkiye’deki ilk canlı baÄŸlantı ders anlatımını gerçekleÅŸtiren BahçeÅŸehir koleji, 8. Sınıf öğrencileri için bilgisayar üzerinden LGS deneme sınavı uyguluyor.

Sınavın hemen ardından, soruların çözüm videolarını ve ihtiyaç duyulan konu anlatım videolarını öğrencinin karşısına çıkaran Metodbox sistemi, yapay zeka temelli çalışıyor.

Ayrıca 12. Sınıf öğrencilerine bilgisayar üzerinden uygulanacak YKS sınavıyla, üniversite hazırlık süreci aralıksız devam ediyor. Ãœniversiteleri ve okullarıyla uluslararası ölçekte faaliyet gösteren global BahçeÅŸehir markası, içinde yaÅŸadığımız sıkıntılı günlerde ulusal basında da eÄŸitim ve teknolojisiyle öne çıkıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo