Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

LEZZETTE YENİ ADRESİNİZ ’OKLAVA’

LEZZETTE YENÄ° ADRESÄ°NÄ°Z ’OKLAVA’

EreÄŸli’de yeni bir lezzet durağı açıldı. EreÄŸli’nin en eski ve tarihi çarşılarından biri olan Uzun çarşı sokak’taki Karabük Ekmek Fabrikası yanında “Oklava” adıyla yeni bir lezzet durağı açıldı.

Bugün itibariyle hizmet vermeye baÅŸlayan lezzet durağında kadınlar mekân içinde oluÅŸturulan sıcak ve samimi ortamda yapılan hamur iÅŸleri EreÄŸli halkı ile buluÅŸuyor.

İş yeri sahiplerinden Erdal Akgül, açılan iş yeri hakkında şu değerlendirmeyi yaptı;

“EreÄŸli’ye farklı bir lezzet ve damak tadını sunmak kolları sıvadık ve mekânımızı hazırladık. Sofralarımızda kadınlarımız kendi elleriyle açtıkları gözlemeleri halkımızla buluÅŸturuyoruz. Gözleme çeÅŸitlerimiz peynirli gözleme, baÅŸta olmak üzere kıymalı, kaÅŸarlı, patatesli, ıspanaklı, patlıcanlı, patatesli kaÅŸarlı, patlıcanlı kıymalı, ıspanaklı kıymalı gözlemelerimizi halkımızın beÄŸenisine sunuyoruz. Gözleme dışında bulabileceÄŸiniz farklı lezzet ev yapımı mantı, baklava ve katmer tatlısını da tatma imkanına sahipler. EreÄŸli’de ilk kez farklı bir ürünü de EreÄŸli halkına sunuyoruz. Müşterilerimizin gözü önünde oluÅŸturulan standımızda gözleme ve mantı türü gıda maddelerini yapıyoruz.  En önemli ürünümüz ise ’Ä°skender Gözleme’ olacak. Ä°skender ÅŸeklinde yapılacak gözlemelerle müşterilerimize farklı damak tadı sunmayı planladık.”

Giriş ve üst katında oturma grupları olan Oklava hizmet vermeye başladı. Resmi açılış ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo