Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

LASMAX Ereğli’de açıldı

LASMAX EreÄŸli’de açıldı

Kdz.Ereğli ilçesinde yeni açılan LASMAX Belen Sanayi sitesinde hizmete açıldı. Açılışa özel indirimlerin yer aldığı LASMAX, Pazar günleri de halkın hizmetinde...

Belen Sanayi sitesi F blok numara 1 de, düğün salonunun karşısında yeni açılan Lastik Firması LASMAX lastik firması EreÄŸli ve bölge halkının hizmetine baÅŸladı. Açılışa özel indirimler ve sürprizlerin yanı sıra LASMAX pazar günü de yolda kalan, lastik deÄŸiÅŸtirmek isteyen ve lastik almak isteyen müşterilerini yolda bırakmıyor. 
Tecrübeli personeli ile lastik deÄŸiÅŸimi, satışı, tamiri, rot ve balans ayarlarının da itina ile yapıldığı iÅŸyerinin sahibi Murat Baykal, amaçlarının halka kaliteli ve hızlı hizmet sunmak olduÄŸunu söyledi. Dünya marklarının güvendiÄŸi Orijinal ekipman lastikleri NEXEN TIRE lastiklerinin yetkili satıcısı olduklarını dile getiren Murat Baykal "Bugün itibari ile Belen Sanayi sitesi F blok numara 1 de hizmet vermeye baÅŸladık. Amacımız ÅŸoför esnafı baÅŸta olmak üzere EreÄŸli ve bölge halkına en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunmaktır. Tecrübeli personelimiz ile otomobilden  kamyonete, kamyondan TIR’a minibüsten Otobüse kadar her türlü araç için lastiklerimiz mevcut. Bu saydığımız araçların da lastik tamirleri, rot ve balans ayarlarını da yaptırabilecekler. Haftanın 7 günü hizmet veren iÅŸ yerimizin özellikle Pazar günü de açık olduÄŸunu buradan halkımıza duyurmak istiyorum. Yeni iÅŸ yerimiz hem bizlere hem de halkımıza hayırlı olsun" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo