Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KUYRUK GÖZTEPE'DE !.

KUYRUK GÖZTEPE'DE !.

Erdemir`e personel alımı için sabaha karşı uzun kuyruk oluştu.


 EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları işçi alımı gerçekleÅŸtirileceÄŸini açıklamasının ardından ana kapıda uzun kuyruklar oluÅŸmuÅŸtu.

SokaÄŸa çıkma kısıtlamasının bitmesiyle sabahın ilk saatlerinde Ana kapıda yine uzun kuyruklar oluÅŸtu. 
Alınan bilgiye göre, ÅŸirket, demir-çelik sektörü ile ilgili Meslek Lisesi ve meslek Yüksek Okulu Mezunu, 25 yaşını geçmemiÅŸ personel alımı gerçekleÅŸtireceÄŸini açıklamıştı. 
Bu doÄŸrultuda Erdemir’e gerekli müracaatın yapılarak form doldurulması öngörülen duyuruda, alımların ise ‘Online Sınav’ ile gerçekleÅŸtirileceÄŸi kaydedilmiÅŸti. 
Duyurudan haberdar olan gençler, bugünde sokaÄŸa çıkma kısıtlamasının bitmesinin ardından  Erdemir Ana Kapı civarında uzun kuyruk oluÅŸturdular. 

Sabah saatlerinde yeniden oluÅŸan yoÄŸunluk sonrası, Ana kapı önünde form dağıtımına baÅŸlandı,uzun kuyruk ortadan kalktı, içeri girmeden dışarıda  formu alanlar araç üstünde , çimenlik alanlarda formu doldurup teslim etmeye baÅŸladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın7
hayran4
şaşkın4
gülücük3
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hakan taÅŸ

01 Nisan 2021 - 16:01

Burada amac medyaya halka görüntü vermez biz alım yapiyoruz diye film dönüyor herzamanki gibi ne adam gibi bir aciklama var erdemirden nede baska birsey lafa geldimi sosyal mesafe ama islerinle gelince kuyruklar toplantilar..siz oypalilar ne olacak onu sorun

bir şahıs

01 Nisan 2021 - 13:15

form doldurmak neymiş ya örnek 10bin başvuru 4 sayfadan 40bin sayfa yapar kim bakacak ki inceleyecek bunlarırnafrika mı bura koskoca şirkete yakışmadı

Kerem Yılmaz

31 Mart 2021 - 17:48

Formlar online ortamda doldurulamazmıydı. 21.yy da o gencler 5 dk da internet sitesinden formu doldururdu.O kadar insanı bu ortamda bir araya getirmek vak'a sayılarını nasıl etkileyecek? Kaymakamlığın bu işe el koyması gerekirdi.

Vefali halk

31 Mart 2021 - 11:35

Birtanecik te olsa medya kuruluÅŸu kan aglayan oypalilari haber yapmadi

Yorum Yazın

Canlı Radyo