Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KURŞUN YAĞDIRDI !

KURÅžUN YAÄžDIRDI !

Ereğli`deki olayda 22 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.


Olay; 16.00 sıralarında ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre; Bahar Kanyılmaz ile araları soğuk olan eşi Tarık K., evlerinin önünde buluşarak konuşmak istedi.

Genç kadın boşanmak istediğini söylemesi üzerine Tarık K. bir anda belindeki tabancısını çıkararak genç kadına kurşun yağdırdı. 5 el ateş edilen olayda Kanyılmaz, başından vurularak yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan genç kadının, kız kardeşi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını yaptıkları ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Kanyılmaz, hayatını kaybetti.

EÅŸine acımasızca kurÅŸun yaÄŸmuruna tutup olay yerinden kaçan Tarık K.’nin ise bulunması için polis ekipleri tarafından çalışma baÅŸlatıldı. Ayrıca, Bahar Kanyılmaz’ın olay anında sinir krizi geçiren yakınları ise, Tarık K.’nin eve geldiÄŸi 67 AF 591 plakalı otomobiline zarar verdi.

KISA SÃœREDE YAKALANDI !

EreÄŸli 'de 22 yaşındaki Bahar Kanyılmaz’ın, ölümüne sebep olan eÅŸi Tarık Kanyılmaz kıskavrak yakalandı. 
Akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda eşini, kurşun yağmuruna tutarak ölümüne sebep olan Tarık Kanyılmaz, Subaşı Aydınlar köyünde yakalandı.

Jandarma ekiplerinin yakaladığı Tarık Kanyılmaz, polis ekiplerine teslim edilerek ifadesi alınmak üzere Merkez karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KURÅžUN YAÄžDIRDI !

Ereğli`deki olayda 22 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın20
üzgün13
gülücük6
hayran4
şaşkın3
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo