12 o C Kdz. Ereğli

KURŞUN YAĞDIRDI!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Asayiş 5 yıl 5 ay 29 gün 10 saat 4 dakika önce 1016

Haberi Paylaşın

Karabük’te çıkan kavgada silah ateşlendi.
Edinilen bilgiye göre, olay 5000 evler mahallesi ile Kapullu mahallesi mevkisinde, iddiaya göre Dursun T. (52), ağabeyi ile birlikte arazide alkol aldığı sırada husumetlisi olduğu öne sürülen Adem İ. (48) ile karşılaştı. İki kişi sözlü olarak tartıştı, Dursun T. Olay yerinden ayrıldı.
TÜFEĞİNİ ALIP GERİ GELDİ
Abisini bıraktıktan sonra evinden ruhsatsız av tüfeğini alan Dursun T., tekrar aynı yere gelerek, bu sırada arkadaşları ile birlikte arazide alkol alan Adem İ’ye ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar sonucu Adem İ. kafasından, Mustafa Y. (48) kolundan, Sabri K. (40) ise elinden yaralanırken, Şaban D. (52) ise yara almadan kurtuldu. Bu sırada Adem İ. ve yanındaki arkadaşları Dursun T.’nin elinden tüfeği aldı. Yaralanan şahsılar durumu polise bildirirken, Dursun T. ise olay yerinden kaçtı.
Bu sırada olay yerine geçen ekipler yaralı şahsıları olay yerine çağrılan ambulansa bindirerek Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi gönderirken, kaçan şahısla ilgili çalışma başlattı.
3 kişi yaralayıp kaçan şahsı bölgede arayan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
KORKUTMAK AMACIYLA GERİ GELMİŞTİM
Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan Dursun T, abisi ile birlikte alkol aldıkları yere daha önce aralarında husumet olan Adem İ. isimli şahsın geldiğini söyleyerek, “eskiden husumetimiz vardı. Köyden muhtar adayı olacağımı söyleyince ileri geri konuşup küfür etti. Burada tartıştıktan sonra abimi alıp arabaya binip gittim. Abimi bıraktıktan sonra evimde bulunan ruhsatsız tüfeği alıp korkutmak amacıyla aynı yere tek başıma geri geldim. İki el ateş ettim sonra elimden tüfeği alıp üç elde onlar bana ateş etti. Ben tarladan doğru sağa sola kaçarak gittim” dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 11 saat 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
21 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 9 saat 18 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 5 saat 45 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
7 gün 11 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 4 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 10 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
23 saat 53 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 19 saat 23 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 8 saat 12 dakika önce KAZA ; 2 YARALI