Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KURŞUN YAĞDIRDI!

KURÅžUN YAÄžDIRDI!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karabük’te çıkan kavgada silah ateÅŸlendi.
Edinilen bilgiye göre, olay 5000 evler mahallesi ile Kapullu mahallesi mevkisinde, iddiaya göre Dursun T. (52), aÄŸabeyi ile birlikte arazide alkol aldığı sırada husumetlisi olduÄŸu öne sürülen Adem Ä°. (48) ile karşılaÅŸtı. Ä°ki kiÅŸi sözlü olarak tartıştı, Dursun T. Olay yerinden ayrıldı. 
TÃœFEĞİNÄ° ALIP GERÄ° GELDÄ° 
Abisini bıraktıktan sonra evinden ruhsatsız av tüfeÄŸini alan Dursun T., tekrar aynı yere gelerek, bu sırada arkadaÅŸları ile birlikte arazide alkol alan Adem Ä°’ye ateÅŸ açtı. Tüfekten çıkan saçmalar sonucu Adem Ä°. kafasından, Mustafa Y. (48) kolundan, Sabri K. (40) ise elinden yaralanırken, Åžaban D. (52) ise yara almadan kurtuldu. Bu sırada Adem Ä°. ve yanındaki arkadaÅŸları Dursun T.’nin elinden tüfeÄŸi aldı. Yaralanan ÅŸahsılar durumu polise bildirirken, Dursun T. ise olay yerinden kaçtı. 
Bu sırada olay yerine geçen ekipler yaralı ÅŸahsıları olay yerine çaÄŸrılan ambulansa bindirerek Karabük EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi gönderirken, kaçan ÅŸahısla ilgili çalışma baÅŸlattı. 
3 kiÅŸi yaralayıp kaçan ÅŸahsı bölgede arayan AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 
KORKUTMAK AMACIYLA GERÄ° GELMÄ°ÅžTÄ°M 
Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan Dursun T, abisi ile birlikte alkol aldıkları yere daha önce aralarında husumet olan Adem Ä°. isimli ÅŸahsın geldiÄŸini söyleyerek, “eskiden husumetimiz vardı. Köyden muhtar adayı olacağımı söyleyince ileri geri konuÅŸup küfür etti. Burada tartıştıktan sonra abimi alıp arabaya binip gittim. Abimi bıraktıktan sonra evimde bulunan ruhsatsız tüfeÄŸi alıp korkutmak amacıyla aynı yere tek başıma geri geldim. Ä°ki el ateÅŸ ettim sonra elimden tüfeÄŸi alıp üç elde onlar bana ateÅŸ etti. Ben tarladan doÄŸru saÄŸa sola kaçarak gittim” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo