Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KURSLARA YOĞUN İLGİ!.

KURSLARA YOĞUN İLGİ!.

Ereğli’de 2014-2016 yılları arasında Cumhuriyet Halk Evleri ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle bin 315 kişiye çeşitli branşlarda kurs verildiği bildirildi.

Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tayfun Özcan, belediye bünyesinde Sarıkorkmaz ile Kepez mahallelerinde bulunan Cumhuriyet Halk Evlerinde çeşitli branşlarda Ereğli Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle kurslar düzenlediklerini söyledi.

Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı kapsamında talep sahibi vatandaşların isteklerini karşılamaya özen gösterdiklerini anlatan Özcan, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

"2014 yılından itibaren 2016 yılının ilk ayına kadar düzenlediğimiz çok sayıda kursları tamamlayan bin 315 kursiyere sertifikaları teslim edildi. Yine her iki merkezimizde ocak ayı itibarıyla devam eden çeşitli branşlarda 613 kursiyerimiz eğitim görmektedir. 2016 yılı içerisinde gelen talepler doğrultusunda bu kursları ücretsiz olarak halkımıza vermeye devam edeceğiz. Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’a, Halk Eğitim Merkezi yetkililerine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum."

Özcan, düzenlenen kurslar arasında aşçı yardımcılığı, aşçılık çırağı, bilgisayar, ofis programları, aile eğitimi, okuma yazma, iğne oyası, nakış, tel kırma, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri, hasta kabul işlemleri, diksiyon, yabancı dil, bağlama gibi çeşitli branşların bulunduğunu sözlerine ekledi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo