Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KURSİYERLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

KURSÄ°YERLER HÃœNERLERÄ°NÄ° SERGÄ°LEDÄ°

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Cumhuriyet Halk Evleri, DikiÅŸ-Nakış ve El Sanatları kursiyerleri tarafından hazırlanan iki ayrı serginin açılışı düzenlenen tören ile Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal ile katıldığı sergi açılışına, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Fatih Çakır, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan, Belediye Meclis Ãœyeleri, Halk EÄŸitim Merkezi Müdürü Hasan Sarıhan’ın da aralarında bulunduÄŸu davetliler ve kursiyerler de katıldı.

BaÅŸkan Uysal sergi açılışında yaptığı konuÅŸmada, Cumhuriyet Halk Evleri’nde 15 ayrı branÅŸta kurs açıldığını ve bu sayının yeni dönemde daha da artacağını söyledi. 900’ü aÅŸkın kursiyerin kurslar sonunda sertifika aldığını da hatırlatan BaÅŸkan Uysal, kursların açılmasında emeÄŸi geçenlere ve tüm kursiyerlere teÅŸekkür etti.

KonuÅŸmaların ardından Vedat Can Salonu’ndaki el sanatları ile Osman Zeki Oral Salonu’ndaki resim sergisi açılarak gezildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo