Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI..

KURBAN KESÄ°LEREK KARÅžILANDI..

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde terör örgütü tarafından gerçekleÅŸtirilen bombalı saldırıda yaralanan Jandarma Er Hamza Mutlu (23),  tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinden (GATA) taburcu edilmesinin baba ocağına getirildi.

Diyarbakır’ın Hani Ä°lçesinde Jandarma Komutanlığına bombalı yüklü tankerle terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu başından ve vücudunun çeÅŸitli yerlerinden yaralanan Mutlu, tedavisinin ardından Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına ait özel araçla, Kdz.EreÄŸli Balı Mahallesi Gökme Sokak’taki baba evine getirildi.  

KURBAN KESÄ°LEREK KARÅžILANDI

Mutlu’yu ailesi, yakınları ile Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığında görevli Deniz Piyade Albay Bülent Oral karşıladı. Baba evine gireceÄŸi sırada kurban kesilen Mutlu gazetecilere yaptığı açıklamasında, kafasına darbe aldığı için olay ile ilgili bir ÅŸey hatırlamadığını belirterek, "Kafama darbe almışım. Hastaneye gittik arkadaÅŸlarımız, rütbelilerimiz saÄŸ olsun çok ilgilendiler. Allaha şükür birÅŸey olmadı" dedi.  

TESKERESÄ°NE 15 GÃœN VARMIÅž

OÄŸlunun askerliÄŸini bitirmesine 15 gün kala terör örgütü tarafından yapılan saldırıda yaralandığını belirten baba Ahmet Mutlu, "Televizyonda duyuyorduk, kendi başına gelince daha farklı bir olay. Allaha şükür, oÄŸlumu Allah bize bağışladı. YiyeceÄŸi ekmek varmış, şükür ediyoruz halimize" ifadelerine yer verdi. 

 "HEPÄ°MÄ°ZÄ°N CANI VATANIMIZA FEDA OLSUN"

3 Çocuk annesi Ömür Mutlu da terör örgütüne tepki göstererek ÅŸunları söyledi: "Vatan saÄŸ olsun, hepimizin canı vatanımıza feda olsun. Yeter ki vatanımız saÄŸ olsun. Allahın izniyle biz evlatlarımızı bugünler için büyütüyoruz. Oradakiler kahrolsun, o vatanı bizim vatanımıza girip de yok etmeye çalışanlar kahrolsun. Cenabı Allah’ım onları en kısa zamanda inÅŸallah benim dualarımla yok edecek inÅŸallah. Bizim vatanımıza hainlik yapmak isteyenlere cenabı Allah yok etsin, yok edecek. "   

Diyarbakır’ın Hani Ä°lçe Jandarma Komutanlığında 11 Nisan 2016 tarihinde saat 23.10 sularında, kışla içinde lojmanların da bulunduÄŸu Hani Ä°lçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü araç patlatılmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo