13 o C Kdz. Ereğli

Kur’an kursu öğrencileri’nden anlamlı ziyaret

Gündem 7 yıl 1 ay 17 gün 8 saat 55 dakika önce 1722

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Kandilli Beldesi Hacı Mustafa Erdoğan 4-6 Yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri ’14 Mart Tıp Bayramı ’dolayısıyla Kandilli Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Bölge’nin ilk 4-6 Yaş grubu Kur’an kursu olma özelliğini taşıyan ’Kandilli Hacı Mustafa Erdoğan Kur’an kursu’ öğrencileri, beraberinde Öğretmen, Okul Aile Birliği yönetimi ve Yenimahalle Muhtarı Ali Erdoğan ile birlikle 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle Kandilli Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, Doktorlar Şakir Bahadır ve Muhammet Mesut Kervan ile Hemşire Sultan Çolakoğlu’nun tıp bayramını kutladı. Doktorlarla birlikte Aile sağlık merkezini gezen öğrenciler Hastanelerin ve sağlık merkezlerinin hayatımızda ne kadar önemli olduğunun bilincini yaşayarak öğrendiler.

MUHTAR ERDOĞAN, TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI KUTLUYORUM

Muhtar Ali Erdoğan ziyaretle ilgili açıklamasında, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Zonguldak’ın İlk 4-6 Yaş grubu Kur’an kursu olma özelliği taşıyan ’Hacı Mustafa Erdoğan Kur’an kursu’ öğrencileriyle birlikte Kandilli Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ettiklerini belirterek, ”Hayatımızın ayrılmaz bir yeri olan doktorlarımız, Hemşirelerimiz ve Sağlık çalışanlarımızı hiçbir zaman unutmadığımızı ve toplum için önemli rol oynayan gece, gündüz, kar, çamur, bayram, tatil demeden büyük özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramını kutlarız , “dedi.

(Ereğli FM Haber Merkezi )

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 8 saat 50 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
19 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 7 saat 3 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 56 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 3 saat 30 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 2 saat 31 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 8 saat 24 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
21 saat 38 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 17 saat 8 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 5 saat 57 dakika önce KAZA ; 2 YARALI