Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kur’an kursu öğrencileri’nden anlamlı ziyaret

Kur’an kursu öğrencileri’nden anlamlı ziyaret

Kdz. EreÄŸli Ä°lçesine baÄŸlı Kandilli Beldesi Hacı Mustafa ErdoÄŸan 4-6 YaÅŸ grubu Kur’an kursu öğrencileri ’14 Mart Tıp Bayramı ’dolayısıyla Kandilli Aile SaÄŸlığı Merkezini ziyaret etti.

Bölge’nin ilk 4-6 YaÅŸ grubu Kur’an kursu olma özelliÄŸini taşıyan ’Kandilli Hacı Mustafa ErdoÄŸan Kur’an kursu’ öğrencileri, beraberinde Öğretmen, Okul Aile BirliÄŸi yönetimi ve Yenimahalle Muhtarı Ali ErdoÄŸan ile birlikle 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle  Kandilli Aile SaÄŸlığı Merkezini ziyaret ederek, Doktorlar Åžakir Bahadır ve Muhammet Mesut Kervan ile HemÅŸire Sultan ÇolakoÄŸlu’nun tıp bayramını kutladı. Doktorlarla birlikte Aile saÄŸlık merkezini gezen öğrenciler Hastanelerin ve saÄŸlık merkezlerinin hayatımızda ne kadar önemli olduÄŸunun bilincini yaÅŸayarak öğrendiler.

MUHTAR ERDOĞAN, TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI KUTLUYORUM

Muhtar Ali ErdoÄŸan ziyaretle ilgili açıklamasında, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Zonguldak’ın Ä°lk 4-6 YaÅŸ grubu Kur’an kursu olma özelliÄŸi taşıyan ’Hacı Mustafa ErdoÄŸan Kur’an kursu’ öğrencileriyle birlikte Kandilli Aile SaÄŸlığı Merkezini ziyaret ettiklerini belirterek, ”Hayatımızın ayrılmaz bir yeri olan doktorlarımız, HemÅŸirelerimiz ve SaÄŸlık çalışanlarımızı hiçbir zaman unutmadığımızı ve toplum için önemli rol oynayan gece, gündüz, kar, çamur, bayram, tatil demeden büyük özveriyle insanların saÄŸlıklı ve daha saÄŸlıklı yaÅŸaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm saÄŸlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramını kutlarız ,   “dedi.

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo