Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

KUPALAR SAHÄ°PLERÄ°NÄ° BULDU

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Üç Bant Bilardo Turnuvası” gerçekleÅŸtirildi.


Ereylin AlışveriÅŸ Merkezi’ndeki Deniz Bilardo Salonu’nda, yarı finalde rakiplerini yenen UÄŸur Emanet (Zonguldak) ile Muhammet Acar finalde karşılaÅŸtı. 30 sayı üzerinden oynanan karşılaÅŸmada devreye 15-13 önde giren isim Emanet oldu. Acar, molanın ardından aldığı sayılarla rakibini yakalasa da, Emanet disiplininin ve performansını bozmayarak karşılaÅŸmadan 30-18 galibiyetle ayrılan isim oldu. Bu arada Muhammet Köktürk’ü aynı skorla (30-18) yenen Murat Acer de üçüncülüğü elde etti.

MAÇI UYSAL’DA Ä°ZLEDÄ°
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, birincilik kupasını Emanet’e takdim ettiÄŸi sırada yaptığı konuÅŸmada, turnuvaya katılan sporcuları kutladığını söyledi. Organizasyonu düzenleyerek mekanı açan Bilardo Milli Takım Antrenörü Deniz Yücesan’a da teÅŸekkür eden Uysal, şöyle dedi:
“Bilardo severleri, böyle anlamlı bir günde, Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümünde böyle bir organizasyon yapmalarından dolayı ÅŸahsım ve ilçem adına hepinize çok teÅŸekkür ediyorum. Gönlümde bu turnuvaya katılanların hepsi ÅŸampiyondur. Hakikatten bilardo zeka istiyor, incelik istiyor. Üç boyutlu düşünmek mi denir; elini, gücünü ve dengeni kullanman gerekiyor. Bu vesileyle, bilardo sopasını eline alan hepinizi tebrik ediyorum.”
BaÅŸkan Uysal, düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nın, geleneksel hale getirilmesi de önerdi.

ÖDÜLLER VERİLDİ
Turnuva ikincisi Mahmut Acar, kupasını Yücesan’dan alırken, turnuva üçüncüsü Murat Acer kupasını, Bülent Ecevit Ãœniversitesi Öğretim görevlisi Zerrin Köktürk’ten aldı. Turnuva dördüncüsü Muhammet Köktürk’ün kupasını da Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Ãœyesi Burak Yaman teslim etti.
Cumhuriyet Kupası’nın ’en centilmen sporcuları’ seçilen Nihat Göl’e madalyası, sporculardan Tuncay Duvan’dan alırken, centilmen sporcu seçilen Köktürk’ün madalyası ise eÅŸi Zerrin Köktürk’e sporculardan Muhittin Koç tarafından takdim etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo