Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KUPADA 2’NCİ TURDAYIZ

KUPADA 2’NCİ TURDAYIZ

EREĞLİ: 3 – ÇANKIRISPOR: 2


2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta mücadele edecek Kdz. Ereğli Belediyespor, Türkiye Ziraat Türkiye Kupası’nda 1074 Çankırıspor’u 3-2 mağlup ederek ikinci tura yükseldi. Geçen yıl BAL Ligi’nde elde ettiği başarı ile bu sezon Ziraat Türkiye Kupası oynama hakkı kazanan Kdz. Ereğli Belediyespor, kupada ikinci tura çıktı.
Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanan, yayıncı kuruluş A Spor tarafından canlı olarak yayınlanan ve tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada, ilk gol henüz ilk dakikada geldi. Koray Kurt’un golü ile 1-0 öne geçen eflatun beyazlılar, 4’üncü dakikada Emirhan Yaman’ın eşitliği getiren golüne 8’in dakikada Muhammet Emin Bakan ile cevap vererek devreye 2-1 üstün girdi.
İkinci yarıda ise dakikalar 50’nci dakikayı gösterdiğinde 5, 1074 Çankırıspor Tolga Karaca ile yeniden eşitliği yakalarken maçta eflatun beyazlıları 3’üncü kez öne geçiren gol 60’ıncı dakikada Azeri golcü Oruj Balashlı’dan geldi.
Maçın geri kalan bölümünde net fırsatlar yakalayan ancak bu pozisyonları değerlendiremeyen eflatun beyazlılar, 3-2’lik galibiyetle tur atlayan taraf oldu. Eflatun beyazlıların 2. turdaki rakibi ise çekilecek kura sonucu belli olacak. Kupada 2. Tur maçları 11-12 Eylül tarihleri arasında oynanacak.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo