Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kum Zambağı Festivali ile eğlendiler

Kum Zambağı Festivali ile eğlendiler

Sanatçılar Lara ve İrem Derici sahne aldı.


Bartın’da Ä°nkumu Kum Zambağı Festivali’nin 5. kez düzenlediÄŸi bildirildi. Sanatçılar Lara ve Ä°rem Derici sahne aldı.

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleÅŸtirilen Ä°nkumu Kum Zambağı Festivali, sportif etkinlikler ve sanatçı performanslarıyla binlerce kiÅŸiyi buluÅŸturdu. Festivalde sanatçılar Lara ve Ä°rem Derici sahne aldı. 
Lara performansıyla coÅŸturdu 
Sevilen sanatçı Lara sahne aldığı Bartın Belediyesi 5. Ä°nkumu Kum Zambağı Festivalinde sergilediÄŸi sahne performansıyla vatandaÅŸları coÅŸturdu. Lara, Bartın’a ve ve Bartın’lılara hayranlığını dile getirdi. Konser sonrası Bartın Belediye BaÅŸkanı Cemal Akın, sanatçı Lara’ya ve orkestrasına teÅŸekkür etti. Akın, Bartın’ı ziyareti anısına Lara’ya Bartın Ä°ÅŸi Tel Kırma iÅŸlemeli ÅŸal ve camaltı sanatıyla yapılmış kum zambağı temalı tablo hediye etti. 
Engelsiz sanat evi Lara’yı ağırladı 
Konserde, özel çocuklarımızdan 5 yaşındaki Yusuf Talha Güryol ile birlikte sahnede ÅŸarkı söyleyen Lara, Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi’ni ziyaret ederek, özel çocuklarımızla buluÅŸtu. Çocuklarla dans edip ÅŸarkı söyleyen, aileler ile sohbet eden ve destek olan sanatçı Belediye BaÅŸkanı Cemal Akın duyarlılığından dolayı sanatçıya teÅŸekkür etti. 
Lara Gazhane Kültür Parkı’nı ziyaret etti 
Belediye BaÅŸkanı Cemal Akın konser için Bartın’da bulunan sanatçı Lara ile birlikte Bartın Belediyesi Gazhane Kültür Parkı’nı gezdi. Akın, “Lara Hanım ile Gazhane Parkı’mızı gezdik. Kentimizi çok beÄŸendiÄŸini ifade eden ve tekrar ziyaret edeceÄŸini belirten Lara Hanım tüm halkımıza selamlarını iletti” dedi. 
Ä°rem Derici’den muhteÅŸem performans 
Bartın Belediyesi 5. Ä°nkumu Kum Zambağı Festivalinin 2. günü sahne alan Ä°rem Derici, muhteÅŸem dans ve ÅŸarkılarıyla vatandaÅŸları bir kez daha kendine hayran bıraktı. Ä°rem Derici Bartın’ı çok beÄŸendiÄŸini, Bartın’dan bir ev almayı düşündüğünü ifade etti. Bartın Belediye BaÅŸkanı Cemal Akın, Ä°rem Derici’ye Bartın’a ziyareti anısına Bartın iÅŸi tel kırma iÅŸlemeli ÅŸal, cam altı sanatı ile yapılmış kum zambağı tablosu hediye ederken, sanatçıya ve orkestrasına teÅŸekkür etti. 
Kupa ve madalyalar sahiplerini buldu 
Bartın Belediyesi 5. Ä°nkumu Kum Zambağı Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleÅŸtirilen Bartın Belediye BaÅŸkanlığı ile amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun ortaklaÅŸa düzenlediÄŸi 19. Belediye BaÅŸkanlığı Ä°nkumu Plaj Futbolu, Belediye BaÅŸkanlığı 3.Tenis Turnuvası, ve Belediye BaÅŸkanlığı 3. Plaj Voleybolu Turnuvalarında dereceye giren sporcu ve takımlara ödülleri verildi. BaÅŸkan Akın yaptığı açıklamasında, Bartın Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceÄŸini yinelerken, turnuvaların hazırlanmasında emeÄŸi geçen herkese, sporculara, hakem ve antrenörlere teÅŸekkür etti. 
BaÅŸkan Akın “TeÅŸekkür Ediyorum” 
Bartın Belediye BaÅŸkanı Cemal Akın yaptığı açıklamasında, “ Festival kapsamında gerçekleÅŸtirilen etkinliklerimizin saÄŸlıklı bir ÅŸekilde yürütülmesine katkı sunan, güvenliÄŸimizi saÄŸlayan güvenlik güçlerimize, festivalimize katılan sanatçı ve müzisyen konuklarımıza, vatandaÅŸlarımıza, organizasyonun gerçekleÅŸtirilmesinde emeÄŸi geçen tüm personelimize teÅŸekkür ediyorum” dedi. BaÅŸkan Akın, festivale katılan vatandaÅŸlarla sohbet ederek, hatıra fotoÄŸrafı çektirdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo