15 o C Kdz. Ereğli

KULÜP YÖNETİCİLERİNDEN KELEŞ’E ZİYARET

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Halil Bozkuş, “Ereğli, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor” dedi.

Spor 5 yıl 10 ay 25 gün 2 saat 8 dakika önce 1345

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediyespor yöneticileri, Ereğli Ticaret Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret ettiler. Bozkuş, ziyarette yaptığı konuşmada seçilen yeni TSO yönetiminin toplumun her kesimini kucakladığını belirterek şöyle dedi:
BOZKUŞ: EREĞLİ’NİN ARKASINDAYIZ
“İzlediğiniz politikayı takdir ediyorum. Baktım ki herkesi kucaklıyorsunuz. Size oy vermeyenleri de kucakladınız. Bu anlamda sana teşekkür ederiz. Bu da, Ereğli’ye yakılan iyi bir ateştir. Seninle daha önce de konuşmuştuk; biz, Karadeniz Ereğli Belediyespor olarak senin ve Ereğli’nin arkasındayız. Görevinin hayırlı olmasını diler başarılarının devamını dilerim.”
ŞAMPİYOLUĞU HAK EDİYORUZ
Yöneticisi olduğu spor kulübü hakkında değerlendirme yapan Bozkuş, “Allah’ın takdiridir ama biz şampiyonluğu istiyoruz. Yönetim olarak şampiyonluğu hak ettiğimize de inanıyoruz. Ereğli, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. Nereye gitsem ‘bizim seyircimiz 3 bin, 5 bin’ diyorlar. Bu doğru değil, Ereğli’nin seyircisi çoğu ilden fazladır” diye konuştu.
KELEŞ: SÜREÇ YIPRACITI OLDU AMA..!
TSO Başkanı Arslan Keleş’de, uzun bir seçim maratonu yaşadıklarını anlatarak şu sözlerle konuştu: “Aslında baktığınızda yıpratıcı da oldu. Sonrasında, bu yıpranmışlığın vermiş olduğu tecrübe ile beklentiler birbiri ile örtüşünce, izlememiz gereken yolun ‘birleştirici’ olması gerektiğini düşündük. Arkadaşlarımız ile birlikte çok uyumlu bir yönetim oluşturduk. Elbette ti hatalarımız olacaktır ama amacımız bu şehrin biriken sorunların çözümüne bir nebze katkımız olursa var gücümüz ile çalışacağız.”
TALİHSİZLİKTEN KURTULURSA…
Belediye kulübünün şampiyonluğu hak ettiğini de ifade eden Keleş, “kulüp yöneticiliğinde daha önceden tecrübeli olan bir kişi olarak; işinizin ne kadar zor, ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum. Takım bizim takımımızdır ve inşallah hak ettiği yerde olur. Profesyonel lige yaklaşan takımlara bakıldığında ne kadar sürede nerelere gelindiğini görüyorsunuz. Ereğli’de, üzerindeki talihsizliği bu sene üzerinden atar ve çok başarılı olur” dedi.
Ziyarette, bir süre ilçe ekonomisi ve ‘futbol’ konuşuldu.

KULÜP YÖNETİCİLERİNDEN KELEŞ’E ZİYARET

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 4 saat 57 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 6 saat 9 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 14 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 21 saat 27 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 23 saat 48 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 18 saat 3 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
4 saat 31 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 2 saat 10 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
1 gün 22 saat 19 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 3 saat 17 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !