Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KULÜP YÖNETİCİLERİNDEN KELEŞ’E ZİYARET

KULÜP YÖNETİCİLERİNDEN KELEŞ’E ZİYARET

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Halil Bozkuş, “Ereğli, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor” dedi.


Karadeniz Ereğli Belediyespor yöneticileri, Ereğli Ticaret Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret ettiler. Bozkuş, ziyarette yaptığı konuşmada seçilen yeni TSO yönetiminin toplumun her kesimini kucakladığını belirterek şöyle dedi:
BOZKUŞ: EREĞLİ’NİN ARKASINDAYIZ
“İzlediğiniz politikayı takdir ediyorum. Baktım ki herkesi kucaklıyorsunuz. Size oy vermeyenleri de kucakladınız. Bu anlamda sana teşekkür ederiz. Bu da, Ereğli’ye yakılan iyi bir ateştir. Seninle daha önce de konuşmuştuk; biz, Karadeniz Ereğli Belediyespor olarak senin ve Ereğli’nin arkasındayız. Görevinin hayırlı olmasını diler başarılarının devamını dilerim.”
ŞAMPİYOLUĞU HAK EDİYORUZ
Yöneticisi olduğu spor kulübü hakkında değerlendirme yapan Bozkuş, “Allah’ın takdiridir ama biz şampiyonluğu istiyoruz. Yönetim olarak şampiyonluğu hak ettiğimize de inanıyoruz. Ereğli, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. Nereye gitsem ‘bizim seyircimiz 3 bin, 5 bin’ diyorlar. Bu doğru değil, Ereğli’nin seyircisi çoğu ilden fazladır” diye konuştu.
KELEŞ: SÜREÇ YIPRACITI OLDU AMA..!
TSO Başkanı Arslan Keleş’de, uzun bir seçim maratonu yaşadıklarını anlatarak şu sözlerle konuştu: “Aslında baktığınızda yıpratıcı da oldu. Sonrasında, bu yıpranmışlığın vermiş olduğu tecrübe ile beklentiler birbiri ile örtüşünce, izlememiz gereken yolun ‘birleştirici’ olması gerektiğini düşündük. Arkadaşlarımız ile birlikte çok uyumlu bir yönetim oluşturduk. Elbette ti hatalarımız olacaktır ama amacımız bu şehrin biriken sorunların çözümüne bir nebze katkımız olursa var gücümüz ile çalışacağız.”
TALİHSİZLİKTEN KURTULURSA…
Belediye kulübünün şampiyonluğu hak ettiğini de ifade eden Keleş, “kulüp yöneticiliğinde daha önceden tecrübeli olan bir kişi olarak; işinizin ne kadar zor, ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum. Takım bizim takımımızdır ve inşallah hak ettiği yerde olur. Profesyonel lige yaklaşan takımlara bakıldığında ne kadar sürede nerelere gelindiğini görüyorsunuz. Ereğli’de, üzerindeki talihsizliği bu sene üzerinden atar ve çok başarılı olur” dedi.
Ziyarette, bir süre ilçe ekonomisi ve ‘futbol’ konuşuldu.

 

KULÜP YÖNETİCİLERİNDEN KELEŞ’E ZİYARET

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Halil Bozkuş, “Ereğli, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo