14 o C Kdz. Ereğli

KUAFÖR OKAN, UZMAN GETİRTİYOR

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine Kuaför Okan isimli kuaför firmasının davetlisi olarak ilçeye davet edilen cilt bakım uzmanının, leke ve sivilce tedavisi ile kırışıklık açıcı uygulama yapacağı bildirildi.

Kadın 6 yıl 1 ay 22 gün 12 saat 7 dakika önce 2190

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre, ilçedeki kadınların uğrak mekanlarından Meydanbaşı Caddesi’ndeki Kuaför Okan’ın, müşterileri için şehirdışından uzman getirteceği belirtildi. Nurederm firmasının tedavi amaçlı da kullanılabilen dermatolog onaylı ürünlerinin kullanılacağı, ürünlerin yüzde yüz bitkisel olduğu kaydedildi. Genosys ve Mesosys ürünlerinin çok iyi nemlendirici görevi de gördüğü ifade edildi.
Öte yandan leke tedavisi, kırışıklık açıcı ve sivilce-akne tedavisinde kullanılan diğer ürünlerin, kadınlara tanıtılacağı duyuruldu. Seanslar sırasında Balkabağı Peeling C vitamini ve altın maske kullanılacağı, hücre yenilemesi sağlayan altın maske ve oksijen maskesi ile de gözeneklerin sıkılaştırılarak cilde canlılık ve aydınlık katılacağı öne sürüldü.
Ücretsiz etkinliğin 12 Mart Pazartesi günü Kuaför Okan Salonda gerçekleştirileceği kaydedilirken detaylı bilgi edinmek isteyenlerin ise 323 10 33 numaralı telefonu aramaları istendi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 1 saat 32 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 16 saat 44 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 23 saat 45 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 20 saat 49 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 20 saat 23 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 18 saat 2 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 14 saat 38 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 1 saat 6 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 13 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 22 saat 39 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI