13 o C Kdz. Ereğli

Kritik maç öncesi Baytar’ın mesajı var!

Yarın oynanacak kritik maç öncesi Ereğli FM’e konuşan Karadeniz Ereğli Belediyespor’un flaş transferi Engin Bayktar, “hedefimiz 3. Lig değildir. Hedefimiz, önce 3. Lig, peşinden 2, Lig ve ondan sonra ne kadar yukarıya taşıyabilirsek o kadar yukarı taşımaktır” dedi.

Spor 6 yıl 3 ay 11 gün 17 saat 21 dakika önce 1946

Haberi Paylaşın

Baytar, Eylin AVM’deki Simit Sarayı’nda yaptığı konuşmada, kalan 12 maçın tamamını da alarak 3. Lig’e çıkacaklarına olan inancını belirtti. Takımda çok iyi bir havanın yakalandığını belirten Bayraktar, “takımın durumu belli, 7 maçta 7 yaparak çok iyi işler çıkardılar. Hedefimiz kalan 11 maç var, bunları kazanmaktır. Birinci olmamız durumunda playoff mazımız var. Toplam 12 maçta da hepsini kazanmak istiyoruz. Bu pafta kritik bir virajdayız. Önümüzdeki haftada kritik bir maçımız var. Ama ben şuna inanıyorum; takımı biliyor ve görüyorum. Çocukların ne kadar hevesli ve istekli olduklarını taraftar ve şehir çok ayrı bir heyecan içindeler. Belki bundan 5 hafta önce inançları yüzde elliydi ama şuan inançları yüzde yüzdür” diye konuştu.
HEDEF BELLİ!!!
Ereğli’de gördüğü atmosferi çok farklı bulduğunu, daha önceki yıllarda ilçeye gelmesi durumunda kariyerinin farklı olacağını ifade eden Bayraktar, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
“Finalde kesinlikle Ereğli Belediyespor’u 3. Lig’e çıkartacağız. Ama hedefimiz 3. Lig değildir. Hedefimiz, önce 3. Lig, peşinden 2, Lig ve ondan sonra ne kadar yukarıya taşıyabilirsek o kadar yukarı taşımaktır. Şuan çok güzel bir hava var. Bu havanın ise bozulmayacağına canı gönülden inanıyorum hatta çok daha iyi olacağına inanıyorum.
Üzerimizde bir heyecan var. Bende çok büyük bir heyecan yaşıyorum. Burası çok farklı bir atmosfer. Çok yerde oynadım ama Ereğli’de çok ayrı bir hava var. Kendim için şunu diyebilirim; buraya önceden gelmiş olsaydım benim içinde farklı bir tecrübe olacaktı. Kariyerim boyunca belki çok değişik şeyler yapmış olacaktım ama kısmet bugüneymiş. Allah’ın izniyle yarın hiçbir kayıp vermeden çokta güzel bir futbol oynayarak herkesi mutlu edip taraftarımızın da desteğiyle maçı kazanacağımıza canı gönülden inanıyorum.”
Önder: Ereğli taraftarına bir sürprizimiz olacak
Genç Ereğliler Taraftar Gurubu Lideri Burhan Örder ise taraftara seslendiği konuşmasında, konuk ekip Kırıkkalespor’u taraftarlarını çok iyi karşılayacaklarını belirterek şunları kaydetti:
“Şehir olarak bir haftadan itibaren bu maçın heyecanını yaşamaya başladık. Rakibimiz Kırıkkale ve oda şampiyonluk patası içinde olan bir takımdır.3 puanı alarak Bartın maçına daha iyi bir moralle gideceğiz.
Bir haftadan beri çalışıyoruz, bayraklar astık. Yarın Ereğli taraftarına bir sürprizimiz olacak. Koreografimiz olacak, onu sergileyeceğiz. Yıllardan beri çektiğimiz bir özlem var ve inşallah 3. Lig’e çıkacağız. Yarın, ilk defa böyle bir seyirci göreceğiz, an az 15 bin kişinin geleceğine inanıyorum. Zonguldak, Alaplı, Gülüç ve Akçakoca’dan çok sayıda mesajlar alıyoruz. Yarın çok büyük bir ambiyans olacak.
Kesinlikle herhangi bir taşkınlık yapılmasın, çünkü..!
Yarın sabahtan itibaren Kırıkkale taraftarları burada olacaklar. Bizim, bu gurupta hiç kimse ile bir sıkıntımız yoktur. Kırıkkale bizi orada gayet güzel karşıladı. Ereğli taraftarına buradan sesleniyorum; kesinlikle herhangi bir taşkınlık yapmasın çünkü takımımıza zarar verirsiniz. Taşkınlık yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızdan istediğimiz şudur; sahaya herhangi bir yabancı madde, kötü bir tezahürat, takımın ceza alabileceği herhangi bir şeye izin vermemeleridir. Yalnızca takımımıza destekleyeceğiz ve 3 puanımızı alacağız. Topçular, yönetim ve taraftar omuz omuza vererek yarın Beyçayır Stadı’nda olacak.”

Kritik maç öncesi Baytar’ın mesajı var!

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 50 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 16 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 23 saat 3 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 20 saat 7 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 19 saat 41 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 17 saat 20 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 13 saat 56 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 24 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 18 saat 31 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 21 saat 57 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI