Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kritik maç öncesi Baytar’ın mesajı var!

Kritik maç öncesi Baytar’ın mesajı var!

Yarın oynanacak kritik maç öncesi EreÄŸli FM’e konuÅŸan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un flaÅŸ transferi Engin Bayktar, “hedefimiz 3. Lig deÄŸildir. Hedefimiz, önce 3. Lig, peÅŸinden 2, Lig ve ondan sonra ne kadar yukarıya taşıyabilirsek o kadar yukarı taşımaktır” dedi.


Baytar, Eylin AVM’deki Simit Sarayı’nda yaptığı konuÅŸmada, kalan 12 maçın tamamını da alarak 3. Lig’e çıkacaklarına olan inancını belirtti. Takımda çok iyi bir havanın yakalandığını belirten Bayraktar, “takımın durumu belli, 7 maçta 7 yaparak çok iyi iÅŸler çıkardılar. Hedefimiz kalan 11 maç var, bunları kazanmaktır. Birinci olmamız durumunda playoff mazımız var. Toplam 12 maçta da hepsini kazanmak istiyoruz. Bu pafta kritik bir virajdayız. Önümüzdeki haftada kritik bir maçımız var. Ama ben ÅŸuna inanıyorum; takımı biliyor ve görüyorum. Çocukların ne kadar hevesli ve istekli olduklarını taraftar ve ÅŸehir çok ayrı bir heyecan içindeler. Belki bundan 5 hafta önce inançları yüzde elliydi ama ÅŸuan inançları yüzde yüzdür” diye konuÅŸtu.
HEDEF BELLÄ°!!!
EreÄŸli’de gördüğü atmosferi  çok farklı bulduÄŸunu, daha önceki yıllarda ilçeye gelmesi durumunda kariyerinin farklı olacağını ifade eden Bayraktar, açıklamasını ÅŸu sözlerle sürdürdü:
“Finalde kesinlikle EreÄŸli Belediyespor’u 3. Lig’e çıkartacağız. Ama hedefimiz 3. Lig deÄŸildir. Hedefimiz, önce 3. Lig, peÅŸinden 2, Lig ve ondan sonra ne kadar yukarıya taşıyabilirsek o kadar yukarı taşımaktır. Åžuan çok güzel bir hava var. Bu havanın ise bozulmayacağına canı gönülden inanıyorum hatta çok daha iyi olacağına inanıyorum.
Ãœzerimizde bir heyecan var. Bende çok büyük bir heyecan yaşıyorum. Burası çok farklı bir atmosfer. Çok yerde oynadım ama EreÄŸli’de çok ayrı bir hava var. Kendim için ÅŸunu diyebilirim; buraya önceden gelmiÅŸ olsaydım benim içinde farklı bir tecrübe olacaktı. Kariyerim boyunca belki çok deÄŸiÅŸik ÅŸeyler yapmış olacaktım ama kısmet bugüneymiÅŸ. Allah’ın izniyle yarın hiçbir kayıp vermeden çokta güzel bir futbol oynayarak herkesi mutlu edip taraftarımızın da desteÄŸiyle maçı kazanacağımıza canı gönülden inanıyorum.”
Önder: Ereğli taraftarına bir sürprizimiz olacak
Genç EreÄŸliler Taraftar Gurubu Lideri Burhan Örder ise taraftara seslendiÄŸi konuÅŸmasında, konuk ekip Kırıkkalespor’u taraftarlarını çok iyi karşılayacaklarını belirterek ÅŸunları kaydetti:
“Åžehir olarak bir haftadan itibaren bu maçın heyecanını yaÅŸamaya baÅŸladık. Rakibimiz Kırıkkale ve oda ÅŸampiyonluk patası içinde olan bir takımdır.3 puanı alarak Bartın maçına daha iyi bir moralle gideceÄŸiz.
Bir haftadan beri çalışıyoruz, bayraklar astık. Yarın EreÄŸli taraftarına bir sürprizimiz olacak. Koreografimiz olacak, onu sergileyeceÄŸiz. Yıllardan beri çektiÄŸimiz bir özlem var ve inÅŸallah 3. Lig’e çıkacağız. Yarın, ilk defa böyle bir seyirci göreceÄŸiz, an az 15 bin kiÅŸinin geleceÄŸine inanıyorum. Zonguldak, Alaplı, Gülüç ve Akçakoca’dan çok sayıda mesajlar alıyoruz. Yarın çok büyük bir ambiyans olacak.
Kesinlikle herhangi bir taşkınlık yapılmasın, çünkü..!
Yarın sabahtan itibaren Kırıkkale taraftarları burada olacaklar. Bizim, bu gurupta hiç kimse ile bir sıkıntımız yoktur. Kırıkkale bizi orada gayet güzel karşıladı. EreÄŸli taraftarına buradan sesleniyorum; kesinlikle herhangi bir taÅŸkınlık yapmasın çünkü takımımıza zarar verirsiniz. TaÅŸkınlık yaÅŸanmaması için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızdan istediÄŸimiz ÅŸudur; sahaya herhangi bir yabancı madde, kötü bir tezahürat, takımın ceza alabileceÄŸi herhangi bir ÅŸeye izin vermemeleridir. Yalnızca takımımıza destekleyeceÄŸiz ve 3 puanımızı alacağız. Topçular, yönetim ve taraftar omuz omuza vererek yarın Beyçayır Stadı’nda olacak.”

Kritik maç öncesi Baytar’ın mesajı var!

Yarın oynanacak kritik maç öncesi EreÄŸli FM’e konuÅŸan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un flaÅŸ transferi Engin Bayktar, “hedefimiz 3. Lig deÄŸildir. Hedefimiz, önce 3. Lig, peÅŸinden 2, Lig ve ondan sonra ne kadar yukarıya taşıyabilirsek o kadar yukarı taşımaktır” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo