Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KPSS'ye geç kalan adaylar...

KPSS'ye geç kalan adaylar...

KPSS`ye geç kalan adaylar sınav binasına alınmadı


Zonguldak'ta, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) ilk oturumu olan genel kültür-genel yetenek oturumuna girecek adaylar didik didik arandıktan sonra sınıflara alındı. Birçok aday sınava saniyelerle yetiÅŸirken, tüm uyarılara raÄŸmen geç kalan adaylar '15 dakika' kuralından dolayı saat 10.00'dan sonra adaylar, sınav binasına alınmadı. 
Sabah saatlerinden itibaren okulların bahçelerinde toplanan adaylar, tek tek aranarak sınıflara alındı. Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde sınava giren adaylar, güvenlik görevlileri tarafından baÅŸtan aÅŸağıya arandı. Adayların, kolye, madeni para, saat, cüzdan, cep telefonu, çakmak, bileklik, yüzük, kemer, hızma, toka ve küpe gibi malzemelerle içeriye girmelerine izin verilmedi. Su ÅŸiÅŸelerindeki ambalajlar da söküldü. Sınava yalnız gelen adaylar, sınava alınmayan üzerlerindeki malzemeleri okul giriÅŸindeki pencere kenarlarına bıraktı. 
KAPILAR KAPATILDI 
Saat 10.00'u gösterdiÄŸinde sınav salonlarının kapıları kapatıldı. Bazı adaylar son anda sınava yetiÅŸirken bazı adayları ise 15 dakika kuralı gereÄŸi kapıların kapatılması nedeniyle sınava alınmadı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo