Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kozlu’nun Yeni Başkanı Belli Oldu!.

Kozlu’nun Yeni BaÅŸkanı Belli Oldu!.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde belediye baÅŸkanının lenfoma nedeniyle yaÅŸamını yitirmesi üzerine yapılan baÅŸkanlık seçimini AK Parti’li meclis üyesi Kerim Yılmaz kazandı. 

Kozlu Belediyesi ÅŸubat ayı ikinci toplantısında belediye baÅŸkanlığına aday olan Yılmaz, CHP’li belediye meclis üyesi Behçet Kemal Danış ile baÅŸkanlık için yarıştı.

CHP’den bir üyenin de AK Parti adayına oy vermesi sonucu Yılmaz, ilk tur oylamada, 14 oyun 10’unu alarak belediye baÅŸkanlığına seçildi.   

Yılmaz, oylama sonrası yaptığı açıklamada, Kozlu’nun yetiÅŸtirdiÄŸi deÄŸerli bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaÅŸadıklarını belirtti.

Genel merkezin icazeti, arkadaşlarının teveccühüyle görevin kendisine tebliğ edildiğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"ArkadaÅŸlarımız bize destek olacaklarına söz verdiler. Ben de Kozlu’ya ve Kozlu insanına hizmetleri aksatmadan, Ertan Åžahin’in baÅŸlattığı hizmetleri hızlı bir ÅŸekilde devam ettirerek, onun hedeflerine ulaÅŸma yolunda var gücümüzle çalışacağımıza söz verdik. Biz, Zonguldak ve Kozlu’yla özdeÅŸleÅŸmiÅŸ insanlar olarak buraya hizmet etmekten onur duyuyoruz."

AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun da Kozlu’da birlik ve beraberliÄŸi gösterdiklerini vurgulayarak, "ArkadaÅŸlarımız, Kozlu’da Ertan baÅŸkanımızın yarım bıraktığı iÅŸleri inÅŸallah tamamlayacaklar. Kozlu halkının daha mutlu bir ÅŸehirde yaÅŸaması için ellerinden gelen gayreti birlikte göstereceklerdir. Biz de teÅŸkilat olarak arkadaÅŸlarımızla birlikte Kozlu’yu daha güzel günlere götürmek için çalışacağız." dedi.

AK Parti’den 30 Mart 2014’te yapılan mahalli idareler seçimlerinde belediye baÅŸkanı seçilen Ertan Åžahin, lenfoma teÅŸhisiyle tedavi gördüğü Hacettepe Ãœniversitesi Onkoloji Hastanesinde 31 Ocak’ta hayatını kaybetmiÅŸti.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo