16 o C Kdz. Ereğli

KÖY OKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERDEN “EBRU” SERGİSİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Müzik & Kültür Sanat 5 yıl 7 gün 17 saat 56 dakika önce 1916

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’deki C.B Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencilerin ‘ebru’ teknikleri ile hazırladığı resimler, açılışı gerçekleştirilen sergide gösterilmeye başlandı.
Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Meydanbaşı caddesindeki bir AVM’nin zemin katında açılan sergide yaptığı konuşmada, sergide emeği geçen okul kadrosuna teşekkür, öğrencilerini ise tebrik ettiği sözlerinde şunları söyledi:
“Özellikle Süleymanbeyler köyünden bir çalışma olduğu için dar programıma sıkıştırdım ve geldim. Okula çok gelemesek te okuldaki çalışmalardan haberdarız. Bu meyanda müdürümüzü ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerindeki o ışıltıyı da görüyorum. Zaten Süleymanbeyler’e ‘köyümüz’ demiyoruz, bizim mahallemiz gibi çünkü gelişmişlik anlamında oldukça başarılı bir yöre olarak düşünüyoruz.”
Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’un da katıldığı serginin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Çorumluoğlu, Resim Öğretmeni Filiz Gençoğlu’ndan bilgiler aldı. 6 ve 7’inci sınıf öğrencilerinin sene başından itibaren yaptığı resimler arasından seçilen 40 adet eserin bulunduğu sergi, yarın akşama (20 Nisan) kadar görülebilecek.

KÖY OKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERDEN “EBRU” SERGİSİ

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 13 saat 41 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 15 saat 21 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 1 saat 13 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 18 saat 41 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 14 saat 42 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 3 saat 23 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
7 gün 11 saat 50 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !
4 gün 12 saat 35 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !